Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuk üstüne Bayern tişörtü giyip dışarı çıkmış. Bu ne Alman seviciliktir, az önce denk geldi. :bilmem:
Bayern Galatasarayın rakibi normaldir.Bayern Man city Barça Galatasaray formaları dünyanın her yerinde giyilen formalar.Münih e git orada da Galatasaray formalı insan görürsün.Büyük kulübün rakibi büyük kulüp oluyor ama Galatasaray Türkiye de çok saçma kulüplerle muhatap olabiliyor Bayern in böyle derdi yok.Dün Rize basın sözcüsü açıklama yapmış Galatasaray'ın bizden puan alması sürpriz olur diye.Almanya da İngiltere de büyük kulüp olmak kolay gelsin bu delilerin arasında büyük kulüp olsunlar.

Icardi abim dün boş kaleye kaçırdıklarını bi postla halletmiş yağlamış yine taraftarı. Taraftar da durur mu sen dünyanın en iyisisin abim senden iyi golcü yok şu anı yapıştırmış. Tek başına dünyaları kaçırdı üstüne Kerem'e verse gol olacağı pozisyon falan. Niye hala adamı pohpohluyorlar? Gomis ile Diagne'de attı Icardi kadar gol üstelik uzay kadrosu kurulmadan.
İcardi'nin olayı kara kaşı kara gözü değil.Taraftarca bu kadar sevilmesinin sebebi ona ihtiyaç duyulan yerde sorumluluk alması,büyük maçlarda maç kazandırması,kulübü benimsemesi,taraftara paha biçilmez bir rahatlık vermesi.Mesela normal şartlarda Fenerbahçe kaybetmeden giderken Galatasaray taraftarında biraz stres beklersin en ufak bir stres yaşamıyoruz çok rahatız.Çünkü biliyoruz Fenerbahçe ile kendi evinde yapacağımız maçta da kupa maçında da bizi ayıklayacak aradaki puan farkını çoğu Galatasaraylı 2 olarak görmüyor 1 puan önde görüyor bizi ilk yarı için :D Bu rahatlığı ne Gomis verdi ne Diagne ne de bir başka forvet oyuncumuz.Zamanında bu duyguyu Hagi vermişti ne yapar eder bizi çıkarır bu cendereden derdik 30 metreden 1 gol atar 2 de asist yapar çıkarırdı bizi.Yeni nesil yaşamamıştı o duyguyu şuan İcardi ile yaşıyorlar ama zamanında Hagi ile yaşayanlar şuan bunun nedemek olduğunu biliyor kaçınılmaz başarının habercisi oluyor böyle oyuncular.

Bodo/Glimt - Beşiktaş maçı için anket açtım, oylarsınız.

Her iki takımımıza da başarılar dilerim. Markaların birer birer ülkemizden çekildiği bu günlerde Avrupa'nın her mücadelesinde varlık göstermeliyiz. Vurduğunuz gol olsun, 5-10 sıfır yapın.

Beyler şöyle bir şey yaptım takımı derecelendirdim. Siz de yapsanız bi. :D
S+ Fred, Tadic
S Dzeko, Sebo, Djiku,Ferdi,Osayi, Liva
S- İsmail, İrfan, Joshua King, Kent
A+ Jayden
A Becao, Bats
A-Crespo
B+ Zajc, Samet, Serdar
Aynısını GS ye yapsana merak ettim.

Liva şuan için en fazla A- olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık