Maalesef alamıyorum, çalışmaya başladığımdan beri örmüyorum, bayağı hamlamışımdır.Güzelmiş, sipariş alıyor musun?
Maalesef alamıyorum, çalışmaya başladığımdan beri örmüyorum, bayağı hamlamışımdır.Güzelmiş, sipariş alıyor musun?
Maalesef alamıyorum, çalışmaya başladığımdan beri örmüyorum, bayağı hamlamışımdır.
"Penaltısaray" demişler...
Forumun yeni kurallarına göre Troll football banlanmalı
Doğruları söylemeye prangalar yetmez eyyyy reddd...Forumun yeni kurallarına göre Troll football banlanmalı![]()
Kerem'in çektiğini bir Arda Turan basın mensupları ve rakip takım taraftarlarından çekmiştir herhalde bu bizimkilerden çekiyor. Maçın en iyi 3 oyuncusundan biriyken küfür yiyor adam.
Ahahahahaha cemaat dövecek bunu
Dün kaçırdığı pozisyonlar yüzünden, Kerem genel anlamda iyi ama bitirici olarak sıkıntı. Bu da göze batıyor, bu tepkiler abartılı oyuncu küserse kötü sizin için.Kerem'in çektiğini bir Arda Turan basın mensupları ve rakip takım taraftarlarından çekmiştir herhalde bu bizimkilerden çekiyor. Maçın en iyi 3 oyuncusundan biriyken küfür yiyor adam.![]()
Cuma namazı çıkışında kafes dövüşüne çağıran kişiler gözümde canlandı...Ahahahahaha cemaat dövecek bunu![]()