Üye silindi 7717
Adamlar 12 yıldır şampiyon oluyormuş.Bayern'in daha büyüğü...Hem maç evinizde hemde dünyanın en kolay maçı
Bu bi de iskandinavyanın Citysi olan Nordsjaelland deplasmanlarından nasıl çıkacaz bilemiyorum...
Adamlar 12 yıldır şampiyon oluyormuş.Bayern'in daha büyüğü...Hem maç evinizde hemde dünyanın en kolay maçı
Hacı hocam halleder rahat. Bu sene stadı zemzemle yıkadılar. Bu gerginliği anca bu şekilde çözdük.Adamlar 12 yıldır şampiyon oluyormuş.Bayern'in daha büyüğü...
Bu bi de iskandinavyanın Citysi olan Nordsjaelland deplasmanlarından nasıl çıkacaz bilemiyorum...
Razgrad takimi Fener'in gidemediği zamanda 2 defa Şampiyonlar Ligi'ne katıldı.Ludo hocası kalorifercinin ismini basın toplantısından önce ezberleyip çıkmıştır, nerden bilsin adam.
Siz de oynuyorsunuz Reis avarajınız -43Razgrad takimi Fener'in gidemediği zamanda 2 defa Şampiyonlar Ligi'ne katıldı.
Real Madrid, Liverpool'la falan oynamışlardı.
Tam anlamıyla doğru olmadığını düşünüyorsun ama bence tam anlamıyla hatalı da değil.Hatalı bir yorumlama yapmışsın.
Rakipler zor, canavar gibi oynuyorlar.Siz de oynuyorsunuz Reis avarajınız -43
Müller Fenerbahçeli.Müller de iyi şeyler söyleniyor diye el sallıyor çok sempatik bir adam, Mertens emekli olduğu gibi yerine çekelim![]()
Bir an bayernin sonraki Avrupa maçı için yazdın sandım ve hak verdimHem maç evinizde hemde dünyanın en kolay maçı
Münihte bir kanarya var.Müller Fenerbahçeli.