Tadic iyi skor almış bu maç o da Hatrick yapabilirdi.Sofascore'a göre Pendik takımında maçın adamı 5 gol yiyen kaleci.
![]()
Git bi yıkan Allah aşkına Tadic. Cenabet cenabet geziyorsun.
Tadic iyi skor almış bu maç o da Hatrick yapabilirdi.Sofascore'a göre Pendik takımında maçın adamı 5 gol yiyen kaleci.
![]()
Başka takımın oyuncuları hangimiz daha çok gol atacağız yarışına girerken Tadic ve Dzeko hangimiz daha çok asist yiyeceğiz yarışındalar... Şu an Dzeko bi tık önde.Tadic iyi skor almış bu maç o da Hatrick yapabilirdi.
Git bi yıkan Allah aşkına Tadic. Cenabet cenabet geziyorsun.
Ben bugün maçı kısım kısım izledim, fakat çok iyi maç çıkarmış. Asisti falan da yenmiş, doğrusu kaleci birini çok iyi çıkarmış.Takımın gerisinde kalıyormuş gibi gözüküyor bazen ama çok büyük oynuyor
30k mesaj kolay mı atılıyor sanıyorsun132213213. kez redin bu mesajını görüyorum.
Gerçek bir gsli o mesajda sadece Fatih Terim'i görüp mutlu olurdu... gs taraftarılığı bitmiş.132213213. kez redin bu mesajını görüyorum.
@Whitebear DGerçek bir gsli o mesajda sadece Fatih Terim'i görüp mutlu olurdu... gs taraftarılığı bitmiş.
Bize de bir tane timsah, bir tane Tic lazim, siz kalabalıksınızMikrofon süpersin![]()
Mikrofon hepimize yeter adamın kıyasladığı pozisyonlara bakar mısınBize de bir tane timsah, bir tane Tic lazim, siz kalabalıksınız![]()
İcardi de çok iyi penaltıcı değil, ama Dzeko abim de çok iyi değil, 37 yaşında bu performans şaka mı?Dzeko da keşke penaltıları kullansaydı gerçi zaten verilmiyor ama