Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum. Kuzeyde var izin alarak kullanıyor olabilmen lazım demek ki ama şartları nedir, burası suni çim mi bilgim yok.
Timsah suni suni diye kafa patlatıyor, ben yasak olduğunu biliyorum. Bu 50 kere yazınca beni şüpheye düşürdü. Kuzeyde 9 ay kara kış olunca Uefa bile izin vermiş durumda onlara.

Son dakika verilmeyen penaltı süzme münasip bir meslek erbabı akrabalığına girer yalnız
Galatasaray'ı şampiyon yapacaklar.

Bakalım ofsaytımsılara kadar gidecek mi durum yada ligi bitirmeyiz, sonumuzu düşünmüyoruzlara kadar.

Veba gibi Tırt ligi, şu ligi bırakıp yunan ligine falan geçemiyor muyuz hem yunanları her gün yenmek Atatürklü formayla şahane olur.

Bakalım ofsaytımsılara kadar gidecek mi durum yada ligi bitirmeyiz, sonumuzu düşünmüyoruzlara kadar.

Veba gibi Tırt ligi, şu ligi bırakıp yunan ligine falan geçemiyor muyuz hem yunanları her gün yenmek Atatürklü formayla şahane olur.
Konferans'ı kazanmak şuan ligi almaktan çok çok daha kolay. Bu kadar aleni doğranılmaz.

Fener iyi olduğu takdirde herkesi üst üste koyar. Sakatlık olmasın takım bozmasın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık