ya bırak dediğine inanıyormusun ciddenYenemez mi :S
ya bırak dediğine inanıyormusun ciddenYenemez mi :S
Pardon aklım bir an Dof'a gitti yanlış yazmışım Ama benim gözümde kesin var başka türlü bir anlam veremem zoro'nun hakiyi kullanabilmesine özellikle tekniklerine de yansıtıyorsa bu haki işini mihawk'tan başka kim olabilir ? Maymunlardan öğrendiğini düşünmüyorumHala deniliyor?
+1 katılıyorum.Mihawk apayrı birşey çıkıcak.Marineford savaşına bakıp yorumlamak saçma olur adamı.Ben çok ciddiyim, şaka filan yapmıyorum.İçgüdülerime her zaman güvenmişimdir.Aynı durum şu an için de geçerli.
Ivankov'da da yok ama, Sanji öğrenmiş.Pardon aklım bir an Dof'a gitti yanlış yazmışım Ama benim gözümde kesin var başka türlü bir anlam veremem zoro'nun hakiyi kullanabilmesine özellikle tekniklerine de yansıtıyorsa bu haki işini mihawk'tan başka kim olabilir ? Maymunlardan öğrendiğini düşünmüyorum
Yok mudur?Ivankov'da da yok ama, Sanji öğrenmiş.
smoker-san öyle diyonda kimsede olup olmadığı belli değildiki doğru düzgün şimdi elini sallasan haki kullanıcısına çarpıyor yani mihawk hakisiz eğer dünyanın en iyi kılıç ustasıysa bide haki öğrense direk kk olur o zaman.Ivankov'da da yok ama, Sanji öğrenmiş.
Evet. Hatta Zoro'da haki olmadığı için Tashigi'nin geldiği iddiası vardı.Zoro'nun Monet'le ilk karşılaştığında kesmeyip Tashigi'nin yardıma gelmesi üzerine de Zoro'daki haki olayı bir dahaki sayıya kadar bayağı tartışılmıştı diye hatırlıyorum.