Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Forumun İkiye Bölündüğü Konular

Pardon aklım bir an Dof'a gitti yanlış yazmışım :) Ama benim gözümde kesin var başka türlü bir anlam veremem zoro'nun hakiyi kullanabilmesine özellikle tekniklerine de yansıtıyorsa bu haki işini mihawk'tan başka kim olabilir ? Maymunlardan öğrendiğini düşünmüyorum :D

Pardon aklım bir an Dof'a gitti yanlış yazmışım :) Ama benim gözümde kesin var başka türlü bir anlam veremem zoro'nun hakiyi kullanabilmesine özellikle tekniklerine de yansıtıyorsa bu haki işini mihawk'tan başka kim olabilir ? Maymunlardan öğrendiğini düşünmüyorum :D
Ivankov'da da yok ama, Sanji öğrenmiş.

Marineford savAşına bakarak yorumlamak karakterleri zor bana göre dofta neler neler gördük ek olarak düşünce belirtin konuyu tek kişiye aktarmayın

Ivankov'da da yok ama, Sanji öğrenmiş.
smoker-san öyle diyonda kimsede olup olmadığı belli değildiki doğru düzgün şimdi elini sallasan haki kullanıcısına çarpıyor yani mihawk hakisiz eğer dünyanın en iyi kılıç ustasıysa bide haki öğrense direk kk olur o zaman.

Zoro'nun Monet'le ilk karşılaştığında kesmeyip Tashigi'nin yardıma gelmesi üzerine de Zoro'daki haki olayı bir dahaki sayıya kadar bayağı tartışılmıştı diye hatırlıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık