Akainu mutlak adaletin temsilcisi. Roma komutanı gibi , romada savaştan kaçan askerlere doğrumu yazdım bilmiyorum ama desimasyon yapılıyodu yani diğer askerler tarafından öldürülüyordu.Şüphesiz şuan marine eskisine nazaran çok daha disiplinli ve güçlü Sengoku çok laylaylom adam. Eğer Smoker'ın korsanla iş birliği yaptığı ve özellikle bu kişinin Luffy olduğu Sakazukinin kulağına giderse büyük ihtimal bu Smoker'ın ölümü demek.Eğer Amiralsen acımasız olman gerekir sonuçta herkes mugiwara yada akagami gibi iyimser korsan değil hatta sırf Shanksın varlığı bile Luffy'nin ölümüne sebep oluyordu.Zaten bu seride denizciler çok ezik kalmış ben isterimki baskın taraf denizciler olsun.Korsanlar tarafına bakıyorsun 4 Yonkou hatta marcoda yonkou seviyesi olsa 5 amiral veya amiral üstü adam var yeni dünyada daha bunun efsanevi korsanları süpernovaları bilinmeyen sağlam nice korsanlar(cavendish vs.) Bakıyorsun denizci tarafına 1 filo amirali 3 amiral 2 ölmeyi unutmuş moruk eski amiral yonkou tayfalarının 3. 4. 5. adamlarına denk schibukailer hatta denk bile değil (jozu vista yaşasaydı aceyi alabilcek schi yok) zoro seviyesi altı çöp koramiraller bu adamlar koca dünyada nasıl asayişi sağlayacak zaten gücün %25 i grandline a gitse 2 yonkou tayfasu komple marine denen oluşumu tarihe gömücek , e odanın acilen marineye power up yapması lazım üstelik Aokiji gibi adam marineye karşı saf tutuyor gibi. konu ne ara buraya geldi bende anlamadım söylemiş olduk. Bu arada ayıp olmasın diye Dragon dan bahsetmedim bile kafadan temiz 2 amiral gücü