Sara övmesinden anlamalıydıkFutbol konusunda en bilgisizi : @loveCook
Sara övmesinden anlamalıydıkFutbol konusunda en bilgisizi : @loveCook
Forumu çökertmeyelim şimdi. Say say bitmez.Ne krallığımızı gördün be adam
Bunu söyleyen sensen baya bir anlıyorum futboldan demektir. Şuan ciddili scout işlerine atılmayı düşünüyorum.Futbol konusunda en bilgisizi : @loveCook
Allah korusun Allah yazdığıysa bozsun. Ali denilen beceriksiz defolsun gitsin FenerbahçemdenEn Ali Koç Fanı @Zoro
Karasakal gömdüğüm pek nadirdir şahsi düşüncem bu yönde malesef sana katılamayacağım bu konuda@Mihawk En tedbirli ama centilmen olanı
@Saber of Xebec En Karasakal gömeni ama sahiplenmede yerini kaptırmayanı
@Croc En timsah görünümlü ama kız dayanışmasının güveniliri
Kötü tayfa kurmanın etkileri hiç mi ayna tutmadılar sana... cık cık cık Burgess'ı sağ kol yaparsan olacağı bu :dd.dKarasakal gömdüğüm pek nadirdir şahsi düşüncem bu yönde malesef sana katılamayacağım bu konuda![]()
Onu kim sağ kol yaptı bilmiyorum Gaban gibi gelin güvey oluyor iste Gabanda kendini 2. Kaptan sanıyor ya onun gibi bir şey.Kötü tayfa kurmanın etkileri hiç mi ayna tutmadılar sana... cık cık cık Burgess'ı sağ kol yaparsan olacağı bu :dd.d
Nasıl yani bu*gess i sağ kol yapmasını bile mi gömmeyeceksinKarasakal gömdüğüm pek nadirdir şahsi düşüncem bu yönde malesef sana katılamayacağım bu konuda![]()