Hayır, seni test etmiştim. Sana eyvah, beni hayal kırıklığına uğrattın.Bu daha da vahim. Önce doğrusunu yazıp sonra "eyvah yanlış yazdım twei gelmeden düzeltmeliyim" sendromu ile yanlış yazmak. Eyvah ki ne eyvah.
Hayır, seni test etmiştim. Sana eyvah, beni hayal kırıklığına uğrattın.Bu daha da vahim. Önce doğrusunu yazıp sonra "eyvah yanlış yazdım twei gelmeden düzeltmeliyim" sendromu ile yanlış yazmak. Eyvah ki ne eyvah.
dört bin küsür yorumum var nerden baksan %75'i bölüm yorumları, genel tartışma konusuna attığım mantık dolu yorumlardır. kendimle gurur duyuyorum eeheeheheheForumun en vizyonsuz adamı @Kaidou
Sebep: Mesaj sayısı kasmanın herhangi bir önemi olduğunu zannetmek.
Hayır, seni test etmiştim. Sana eyvah, beni hayal kırıklığına uğrattın.
Elindeki yargı yanlışsa önyargı oluyor zira.O zaman kendini öyle yansıtma, önyargı olmuyor; eldeki yargıya göre yorum yapmak oluyor zira.
Bleach sendromuna yakalanmışsın yav. Kelimenin esas anlamıyla bir kendine gel bence.Hayır, seni test etmiştim. Sana eyvah, beni hayal kırıklığına uğrattın.
Benim %2'si bile dolu değil.dört bin küsür yorumum var nerden baksan %75'i bölüm yorumları, genel tartışma konusuna attığım mantık dolu yorumlardır. kendimle gurur duyuyorum eeheehehehe
Yoo epey doğru.En yanlış tespitçi kişisi @amaneden :l
Önyargıyı sadece olumsuz olarak algılıyorsun yani.Elindeki yargı yanlışsa önyargı oluyor zira.
Şu kızı sakinleştirmeliyiz, bir kaza çıkmadan.Benim %2'si bile dolu değil.
Sende farklı bir sendrom var, kendini haklı görme sendromu.Bleach sendromuna yakalanmışsın yav. Kelimenin esas anlamıyla bir kendine gel bence.
Benim %2'si bile dolu değil.
Yoo epey doğru.
Benle ilgisi nedir sevgili Nekomamushi?Şu kızı sakinleştirmeliyiz, bir kaza çıkmadan.