Alıntılarda en iyi çıkan = Ben xDTartışmalarda sevdiğim bir grup var. İyi argümanlarla gelen, güzel köşeye sıkıştıran ve güzel sıyrılan.
@RedTeroR @Master of Puppets @Monkey D. Dragon
Alıntılarda en iyi çıkan = Ben xDTartışmalarda sevdiğim bir grup var. İyi argümanlarla gelen, güzel köşeye sıkıştıran ve güzel sıyrılan.
@RedTeroR @Master of Puppets @Monkey D. Dragon
Katılmıyorum doktor. En iyisi bende olabilirim. Okuldan kaçar kafeye giderdim ben benimle kimse aşık atamaz.Değil. En iyisi net benim. Lisede ekranımı kapatıp oynadığımı bilirim o kadar iyiydim kdskkdld
Teşekkür ederim genel olarak fikirlerimiz uyuşuyor seninle.Sende benim bu forumda bakış açısını ve tartışmalarını beğendiğim nadir üyelerdensin.
Kuroroya gelince onun modluğuna bende hastayım. Ben mod iken kafama göre ban atıyodum no mercy ulan diyodum. (şimdi olsa gene atarım )
E gelsene özelime, a a!En adam @xCompqtor
En kaliteli forumdaş @twei
En şerefsiz @ o kendini biliyor.
En kral @hdbfresh
En konuşmak istediğim @Uchiha Itachi
En sevdiğim @Ghost
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı üye @amaneden
Bla bla bla...
Ha bide Nitro vardı onuda kaybettik.
Alıntılarda en iyi çıkan = Ben xD
En kendini tekrar eden RedTerorAlıntılarda en iyi çıkan = Ben xD
Hahahaha öyle mi olmuş ben de diyorum bu mesajı atmıştım burda ne diye duruyor. Yaşlandık hacıEn kendini tekrar eden RedTeror
Hainler ama yapacak bişey kendilerini sevdiriyor keratalarHain bu korsanfan hain!!!!!!!!
Sallandırmak lazım bunları ibret olsun diye!
O eski üyelerden eser yok şincik. :/En özlenen
@troysi
Iyi adamdı
Neko da iyiydi.
Eyw ciğerim hoşuma gitti
Harbiden neden öyle? Site bile kayırıyor seni.Alıntılarda en iyi çıkan = Ben xD
Neresi iyiydi yapma gözünü seveyim.Neko da iyiydi.
Seninle birlikte bir de Tilqi_Gin diye bi arkadaş var ismini tam yazamadım onunda yorumlarını beğeniyorum kafa dengi ve mantıklı konuşan bi arkadaş.Teşekkür ederim genel olarak fikirlerimiz uyuşuyor seninle.
Kuroro iyidir ya forumda normal bir üyeymiş gibi davranıyor sonra bir olay olunca mod kimliğini ortaya çıkarıp sorunu ustalıkla hallediyor.
Sen baya hırçın bir modmuşsun o zaman
Utanıyorum.E gelsene özelime, a a!