Dns’ye kul hakkına girmişsin şu an @Densetsu no Samurai ahirette hesabını sorBen kefilim.OP'yi ilk günden beri takip ederim böyle bir Mihawk fanı görmedim. @Millennium Wizard (yaşayan en büyük kılıç sever) bile eline su dökemez.
Dns’ye kul hakkına girmişsin şu an @Densetsu no Samurai ahirette hesabını sorBen kefilim.OP'yi ilk günden beri takip ederim böyle bir Mihawk fanı görmedim. @Millennium Wizard (yaşayan en büyük kılıç sever) bile eline su dökemez.
O dolaylı fan ya. Zoro güdümlü daha çok. Saylanmaz.Dns’ye kul hakkına girmişsin şu an @Densetsu no Samurai ahirette hesabını sor
Bugün hüzünlüsün, canın sağ olsun.Forumun Abdullah Gül'ü @carpe d. em
İki elim yakanda mel'un İnvictus!Dns’ye kul hakkına girmişsin şu an @Densetsu no Samurai ahirette hesabını sor
Yahu MW'yi ben hiç kılıççı diye hatırlamıyorum arkadaş hatta Mihawk shici seviyesi lobisindendi diye biliyorum. Ya hafızam sorunlu ya da MW hepinizi uyuttu.Ben kefilim.OP'yi ilk günden beri takip ederim böyle bir Mihawk fanı görmedim. @Millennium Wizard (yaşayan en büyük kılıç sever) bile eline su dökemez.
Kendisinin hayranları pek ihtiraslı ve coşkundu.
Eskiden de yazmışım ama çok nazlıydı, herkes onun peşindeydi.korsanfan dedi ki:En yakışıklısı @Troysi55
En anlamlı gözlere sahip olan @Troysi55
En uzunu @Troysi55
En sakini @Troysi55
En öfkelisi @Troysi55
En Mizahşörü @Troysi55
En işsizi @Troysi55
En geç uyuyanı @Troysi55