Çapkınlığın başkenti olan vegas demek isterdim ama kur farkından dolayı maalesef diyemiyorum... Arab ülkelerine gidebiliriz en azından bizim para daha değerli :S2.Olağan çapkın erkek buluşmasını bu sene nerede yapıyoruz ?
Çapkınlığın başkenti olan vegas demek isterdim ama kur farkından dolayı maalesef diyemiyorum... Arab ülkelerine gidebiliriz en azından bizim para daha değerli :S2.Olağan çapkın erkek buluşmasını bu sene nerede yapıyoruz ?
Araplar fazla yakışıklı olanları ülkeye almıyor kıral.Sensiz ne yaparız ordaÇapkınlığın başkenti olan vegas demek isterdim ama kur farkından dolayı maalesef diyemiyorum... Arab ülkelerine gidebiliriz en azından bizim para daha değerli :S
Bu adam bizim hatunları T.C. vatandaşı yapar diye sana deport uygularlar jsdfgdfghAraplar fazla yakışıklı olanları ülkeye almıyor kıral.Sensiz ne yaparız orda
Bugünlük bu kadar övme yeter.Sonra biraz daha overiz birbirimizi birBu adam bizim hatunları T.C. vatandaşı yapar diye sana deport uygularlar jsdfgdfgh
Evet.en yakışıklısı
Bu tespite katılıyorum.Sadece forumun değil aynı zamanda dünyanın en güzel karısı: @Jazz Lambası
Ablan o senin ablanBu tespite katılıyorum.
Kendisinin söylediği bir şey olduğu için katılmak durumundayız.Bu tespite katılıyorum.
Hızınız 142Sadece forumun değil aynı zamanda dünyanın en güzel karısı: @Jazz Lambası
Kendisi mi diyor dünyanın en güzel kadınıyım vs diye?Kendisinin söylediği bir şey olduğu için katılmak durumundayız.