Sen dünyada yokken FB'liydim ben.Spor sohbet konularındaki mesajları biraz taksaydın fenerli olmazdın zaten
Sen dünyada yokken FB'liydim ben.Spor sohbet konularındaki mesajları biraz taksaydın fenerli olmazdın zaten
Böyle konuşma yaşın ortaya çıkıyorSen dünyada yokken FB'liydim ben.
Çıksın o kadar yaşli değilim sen düşün gerisini...Böyle konuşma yaşın ortaya çıkıyor
Ben de o kadar küçük değilim ver yaşını forum karar versinÇıksın o kadar yaşli değilim sen düşün gerisini...
Profilinde yazıyor işte yaşın. Az çok benim yaşımı da bilenler vardır o yüzden verilecek bir karar da yok.Ben de o kadar küçük değilim ver yaşını forum karar versin
Yaşlanmak boktan bir şey olsa da yaşla bebe ezmek çok zevkli bir şey.Sen dünyada yokken FB'liydim ben.
Amcacım ayıp oluyor görüyoruzYaşlanmak boktan bir şey olsa da yaşla bebe ezmek çok zevkli bir şey.
Çekemiyorlar killuacım. Sözümün eri olduğum için kaldıramıyorlar.En sevilmeyeni @Eric Cartman
Neden sevmiyorsunuz? Ben çok seviyorum ?
Ben yazdım diye hatırlıyorum. South Parklı bir konuşmayı nasıl kaçırırım?Sen kendi yaptığını değerlendir ilk Bana seni bi yerden tanıyorum diyip yaklaştın sonra da bırakıp gittin Sırf south park yorumlarım uymuyor diye mi beni bıraktın ???? Beraber baştan izleyebilirdik halbuki
Biraz yazıp sonraki gün konuşmama tepki bırakıp kayboldun. La resmen komodine para koyup gitmiş etkisi yaptın püüüüüüğğğğ utanmazzzzzzzzz. Senin south park konusuna yazdığını göreyim direkt orada bitecem.Ben yazdım diye hatırlıyorum. South Parklı bir konuşmayı nasıl kaçırırım?