Amerikan ekolünden gidiyor yani. Saygı duydum gerçekten.Sosyolojiden sonra Hukuk okuyordu. Meslektaşımız yani aynı zamanda :d
Amerikan ekolünden gidiyor yani. Saygı duydum gerçekten.Sosyolojiden sonra Hukuk okuyordu. Meslektaşımız yani aynı zamanda :d
Ne sandın hepsi plan AASAKaçmazsan koymazlar .
Dc'de Chris'e neden bu kadar karşı çıktığın belli oldu : )
O zaman öyleyimEserimi müzik eşliğinde beraber okuruz
Börek gibi kat kat derken şuanı mı kastettinYok o zamanlar. Şimdi nerede öyle baklava, ara ki bulasın.
Çok hatırlamasam da 3 4 dil üzerine falan kasıyordu 4 5 sene önce. Şimdiye yonkou seviyesi olmuştur.Amerikan ekolünden gidiyor yani. Saygı duydum gerçekten.
Yok, lise zamanlarımı söyledim. Şimdiyi kastetmedim, kaç kere söyleyeceğim yav yordun beni.Börek gibi kat kat derken şuanı mı kastettin
Pardon pardon börek gibi kat kat diyince ben şişman olup sarkan göbek sandım :\Yok, lise zamanlarımı söyledim. Şimdiyi kastetmedim, kaç kere söyleyeceğim yav yordun beni.
Aynen. 17 yaşında. Mezun oluyor seneyeHem liseli hem japon mu?
Saçını kahkül yaptırmış, kurdele(papyon gibi) bağladığı beyaz gömleğinin altına çizgili mini etek giyen capon liseli. Tam senin kalemin kaçırma derim.Hem liseli hem japon mu?
Tam benlikmiş. şimdiden yürürsem reşit olana kadar nikahı kıyarız herhalde.Aynen. 17 yaşında. Mezun oluyor seneye
Hayallerimin waifusu. Özellikle çizgili etek kısmında beynimden vurulmuşa döndüm.Saçını kahkül yaptırmış, kurdele(papyon gibi) bağladığı beyaz gömleğinin altına çizgili mini etek giyen capon liseli. Tam senin kalemin kaçırma derim.