Üye silindi 5781
Çingeneyi PP yapmandan zevkinin kötü olduğunu anlamıştım zatenseninki en kötü nickler listesinde.
Çingeneyi PP yapmandan zevkinin kötü olduğunu anlamıştım zatenseninki en kötü nickler listesinde.
Kaos.....Çingeneyi PP yapmandan zevkinin kötü olduğunu anlamıştım zaten
Avatar izlemedim bilemicem. Göze de cok hos gelmiyor ?beni beni bihterini nereye koyarsın?
Senin mağara ne kadar soğuk?Avatar izlemedim bilemicem. Göze de cok hos gelmiyor ?
Diyene bak Allah'ın unuttuğu karakteri kf nicki yapmış mağaradan bahsediyoSenin mağara ne kadar soğuk?
O unutulan karakter Jump Force oyununa karakter olarak eklendi.Diyene bak Allah'ın unuttuğu karakteri kf nicki yapmış mağaradan bahsediyo
Adam dolaylı yoldan da olsa Avatar'ı övüyorken senin araya girip karşı tarafın lehine bir şey yazman olmuş mu? Olmamış. @Bavs Avatar'ı izlememek nedir lan ne yaşadın sen bugüne kadar nasıl yaşayabiliyorsun böyleDiyene bak Allah'ın unuttuğu karakteri kf nicki yapmış mağaradan bahsediyo
Avatarı ben de izlemedim , fazla sevmiyorum daAdam dolaylı yoldan da olsa Avatar'ı övüyorken senin araya girip karşı tarafın lehine bir şey yazman olmuş mu? Olmamış. @Bavs Avatar'ı izlememek nedir lan ne yaşadın sen bugüne kadar nasıl yaşayabiliyorsun böyle
Sözün bittiği yerdeyimAvatarı ben de izlemedim , fazla sevmiyorum da