Üye silindi 5781
Boşuna teori yapmıyoruz reisen gözünden kaçmayanı @Capori
Boşuna teori yapmıyoruz reisen gözünden kaçmayanı @Capori
En Sherlock.İnkar etme bare reis
Foto atınca ekli içerik görüntüle yazıyor , sadece adminler resim yükleyebiliyor bilgisayardan.Ayrıca en son cevrimici kapalı olan bir kullanicinin ssini atmistin , son cevrimicisini gorebiliyordun sen.
Özlüyoruz reisi. Ama ben demiştim çıktı muhabbetini sevmiyordum.OP'a dair en gaz yorumlar atan, en özleneni - Dragon reis
Atar yapacağı zaman göz kırpan mavi peachi atarak biraz çocuksu bitiriş yapmasını sevmezdim ben bir tek.Özlüyoruz reisi. Ama ben demiştim çıktı muhabbetini sevmiyordum.
Hak ettin
Yarın da komik olsun diye saat 23'te yaptım.Hak ettin
Emojiler kişi olsa bu imoji dragon bu da reiper olurdu.Resmen özdeşleşmişler.Atar yapacağı zaman göz kırpan mavi peachi atarak biraz çocuksu bitiriş yapmasını sevmezdim ben bir tek.
Cuk oturduEmojiler kişi olsa bu imoji dragon bu da reiper olurdu.Resmen özdeşleşmişler.
Onu normal postlarda da sık sık kullanıyordu. Ben yazı tarzını seviyordum böyle arka arkaya yazmıyordu 2 cümle 2 cümle ayırıyordu. İng karakter küçük harf yazışı, gibi emoji kullanması ve paragraf stili ile nicksiz en rahat tanınacak postlara sahip üyeydiAtar yapacağı zaman göz kırpan mavi peachi atarak biraz çocuksu bitiriş yapmasını sevmezdim ben bir tek.