Doğru senin de ondan aşağı kalır yanın yok :/En çok kızgın atan benim.
Doğru senin de ondan aşağı kalır yanın yok :/En çok kızgın atan benim.
Ben daha çalışmıyorum djshshshsSöz demişken hazır ben okulu bitiremedim sen de işe başladın bana burs sözün vardı senin
Okuması da bir güzel, kendi anlamı da hoş. Sen neden bu ismi tercih ettin?Çok teşekkür ederim mutlu etti Ne yaptım da hoşunuza gittim acaba
En söz tumayanı Wataame slapdkapkdsaBen daha çalışmıyorum djshshshs
Vintage’de gaza geldi onun yorumlarını beğendin diye jdldjdldn bozmasaydın la cocuğuOkuması da bir güzel, kendi anlamı da hoş. Sen neden bu ismi tercih ettin?
Ahahahah. İsim derken... Haydaaa... @Vintage Culture iyi çocuksun iyi, profil fotoğrafını da beğeniyorum zaten. Ühü.Vintage’de gaza geldi onun yorumlarını beğendin diye jdldjdldn bozmasaydın la cocuğu
Orta son ya da lise başlarında üye oldum buraya diye hatırlıyorum o sıralar severek dinlediğim bir DJ idi kendisi şimdilerde açıp pek dinlemem amaOkuması da bir güzel, kendi anlamı da hoş. Sen neden bu ismi tercih ettin?
Çok yorum atmıyorum ben de sasirdim mutlu da olmustumVintage’de gaza geldi onun yorumlarını beğendin diye jdldjdldn bozmasaydın la cocuğu
Seninle tanışacağız aslanım. aşsfkişlafas markaja alıyorum seni. aslkşifasOrta son ya da lise başlarında üye oldum buraya diye hatırlıyorum o sıralar severek dinlediğim bir DJ idi kendisi şimdilerde açıp pek dinlemem ama