Anca boğma rakı tokuştururum bu saatten sonra kral :/@RocheFelix sen anlat istersen, ben vazgeçtim zaten.
Anca boğma rakı tokuştururum bu saatten sonra kral :/@RocheFelix sen anlat istersen, ben vazgeçtim zaten.
Hayat bizi yeteri kadar boğmadı mı be yeğen...Anca boğma rakı tokuştururum bu saatten sonra kral :/
Bu başka bir şey sdfjhsdfdsHayat bizi yeteri kadar boğmadı mı be yeğen...
İçtim boğma rakı ya. Boğan kişiye göre değişiyor ama bazen harbi daha güzel askişflsafsaBu başka bir şey sdfjhsdfds
Geçen yine şey ediyoruz. Çocuklar tavuk kızartmışlar böyle tava tarzı. Ama acısı bir tık fazla kaçmış. Yemekten yiyoruz yanımızda boğma rakı ulan yemeğin acısında rakı iyice acı olmasın mı sdjfhdsfdsİçtim boğma rakı ya. Boğan kişiye göre değişiyor ama bazen harbi daha güzel askişflsafsa
Yav bana niye tavuk kızartması anlatıyorsun forumun en adi adamı?! Boğul ulan. askşliflasfGeçen yine şey ediyoruz. Çocuklar tavuk kızartmışlar böyle tava tarzı. Ama acısı bir tık fazla kaçmış. Yemekten yiyoruz yanımızda boğma rakı ulan yemeğin acısında rakı iyice acı olmasın mı sdjfhdsfds
Ama kafası güzel. Normal rakının 1-2 katı vardır herhalde.
Ne fark eder :/ Sanki süt emmedin...Yav bana niye tavuk kızartması anlatıyorsun forumun en adi adamı?! Boğul ulan. askşliflasf
Ne alaka... asişfkaslfasNe fark eder :/ Sanki süt emmedin...