İleri sarma huyum sebebiyle çikolatalı dondurma sanıyordum yaladıklarını. Keşke en başa sarıp bakmasaydım.2 girls 1 cup...
İleri sarma huyum sebebiyle çikolatalı dondurma sanıyordum yaladıklarını. Keşke en başa sarıp bakmasaydım.2 girls 1 cup...
Genel sohbette ayıp sohbetler yapan kişi mi söylüyor bunu?#Modlargöreve,konudışınınsuyunuçıkarmışlar
Birileri @Yubashiri-sama avatarına hiç rastlamamış heralde
Çok büyük kıskançlık dönmüş açık ara en iyi Sanji avatarı bana ait...@Yubashiri-sama En çirkin Sanji avatarı.
Genel sohbet başka. Ayrıca ben hiç ayıp sohbet yapmadım. Senin için fesat. Benim gibi temiz kalpli birine yakıştırdığın şeye bak.Genel sohbette ayıp sohbetler yapan kişi mi söylüyor bunu?
O avatara iyi diyen de ne bileyimÇok büyük kıskançlık dönmüş açık ara en iyi Sanji avatarı bana ait...
Ben de amiral lobisini destekliyorumForuma geldiğimden beri gördüğüm en kaliteli çarlar @sensey @Mewtwo @Amiral Sakazuki @Yubashiri-sama
kimliğim açığa çıkmış ? görev iptal, görev iptal!Devrimcisin sen
Genel sohbet başka. Ayrıca ben hiç ayıp sohbet yapmadım. Senin için fesat. Benim gibi temiz kalpli birine yakıştırdığın şeye bak.
Asıl sen kimsin?Sen kimsin ?