Ben halifeyim demedim la nasıl anlatıyorsun kdsnahshbavabBunu diyen de kırisdi ha. En azından yaklaşmışsın
Aynı ad a sahibim dedim.
Ben halifeyim demedim la nasıl anlatıyorsun kdsnahshbavabBunu diyen de kırisdi ha. En azından yaklaşmışsın
Ebu Bekir'i direk elerken iyiydi...Ben halifeyim demedim la nasıl anlatıyorsun kdsnahshbavab
Aynı ad a sahibim dedim.
Yani sonuçta onlarda insan bende djjsjshzhzEbu Bekir'i direk elerken iyiydi...
Ben orda adının halife olduğunu sanmıştım başta fkdkkd bi de hoşuma gidiyor deyince, böyle bi ad nasıl hoşuna gidebilir demiştim kendi kendime dmdmmdmfdmmsBen halifeyim demedim la nasıl anlatıyorsun kdsnahshbavab
Aynı ad a sahibim dedim.
Halife ne la? JdhsjsgsbgBen orda adının halife olduğunu sanmıştım başta fkdkkd bi de hoşuma gidiyor deyince, böyle bi ad nasıl hoşuna gidebilir demiştim kendi kendime dmdmmdmfdmms
Arapsevici seniHalife ne la? Jdhsjsgsbg
İsmimin Arapça olmasi bile yeterince rahatsızlık vericiyken, halife olsa 18'ime bastığım gün degistirdim herhalde.
Arapsevici seni
Eğer bir gün yurtdışına kapağı atarsam yapacağım ilk iş chris ismini almak olacak.Arapsevici seni
Banlansam ya bunun yüzünden :d
Ömer daha iyi :lEğer bir gün yurtdışına kapağı atarsam yapacağım ilk iş chris ismini almak olacak.
Bir şey olmaz. Ayrıca Ömer'e +1. Sevdiğim bir Sivaslı da Ömer ismini kullanıyor... Gerçi aslen Sivaslı değil ama oraya okumaya gittiği için artık Sivaslı bizim gözümüzde.Banlansam ya bunun yüzünden :d
Ömer daha iyi :l