Boş yapma kuş.@Amaneden Forumun kargası.Serinin sahibi Luffy olduğundan, Korsanfan'ın sahibi de sensindir belki, kim bilir. saişlkflsşaflşas Ne de olsa köylüymüşsün, ağamızsın.
Boş yapma kuş.@Amaneden Forumun kargası.Serinin sahibi Luffy olduğundan, Korsanfan'ın sahibi de sensindir belki, kim bilir. saişlkflsşaflşas Ne de olsa köylüymüşsün, ağamızsın.
Kargalarla ilgili bir rivayete göre nefretini kazandığın takdirde ölene dek başına bela olacağıdır...Boş yapma kuş.@Amaneden Forumun kargası.
Karga bir insanın başına ne kadar bela olabilir ki?Kargalarla ilgili bir rivayete göre nefretini kazandığın takdirde ölene dek başına bela olacağıdır...
Özür dilerimKargalarla ilgili bir rivayete göre nefretini kazandığın takdirde ölene dek başına bela olacağıdır...
Gözünü falan oyar işte. Çok bir şey değil. Zehahahah.Karga bir insanın başına ne kadar bela olabilir ki?
Özür dilerim
Çok büyük bir övgü ettin bana çok teşekkür ederim.Herhangi bir konuyu senden daha iyi savunan görmedim,ondan öyle dedim.(Luffy özelinde değil sadece,savunduğun her konuda.)
Çok kötüler la. Dayımın arkadaşına bela olmuşlardı bir ara. dayımın dediğine göre adamı hasta etmişler. Sonra o adam haberlerlere falan çıkmıştı .Karga bir insanın başına ne kadar bela olabilir ki?
En adamı Shelpe...