O ikinci kim yav ksjhflshfAh çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
Butwhy hocam istediyse hemen yollayalım ikişer tane
Bir tane pasif
Bir tane de agresif
O ikinci kim yav ksjhflshfAh çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
Bir tane pasif
Bir tane de agresif
Dare olmayınca forum tadı tuzu eksik.Foruma gelcem deyip, her seferinde gelmeyeni @Daredewill
Bu halinin temizini bulamadım ama farklı açıdan olanları var bendeDare olmayınca forum tadı tuzu eksik.
@Historia O halılı capse gece gece kahkaha attım. Onun screenshots yazısız hali varsa atsana.
Bu halinin temizini bulamadım ama farklı açıdan olanları var bende
Helal dwey
borcun olsunHelal dwey
Agresif kim ya, çok güldürdü beni Birden sinirlenmiş, ne yazacağını şaşırmışAh çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
Bir tane pasif
Bir tane de agresif
Kim la bunlar? Birkaç tahminim var ama?Ah çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
Bir tane pasif
Bir tane de agresif
Bir tane pasif
Bir tane de agresif
Bak, forum sayemde değerini anladı. O aslan parçası mevzusunu da atsana.Ah çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
Bir tane pasif
Bir tane de agresif