O ikinci kim yav ksjhflshfAh çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
Butwhy hocam istediyse hemen yollayalım ikişer tane
![]()
Bir tane pasif
Bir tane de agresif![]()
![]()
O ikinci kim yav ksjhflshfAh çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
![]()
Bir tane pasif
Bir tane de agresif![]()
![]()
Dare olmayınca forum tadı tuzu eksik.Foruma gelcem deyip, her seferinde gelmeyeni @Daredewill![]()
Bu halinin temizini bulamadım ama farklı açıdan olanları var bendeDare olmayınca forum tadı tuzu eksik.
@Historia O halılı capse gece gece kahkaha attım. Onun screenshots yazısız hali varsa atsana.
Bu halinin temizini bulamadım ama farklı açıdan olanları var bende
![]()
![]()
Helal dwey
borcun olsunHelal dwey![]()
Agresif kim ya, çok güldürdü beniAh çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
![]()
Bir tane pasif
Bir tane de agresif![]()
![]()
Kim la bunlar?Ah çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
![]()
Bir tane pasif
Bir tane de agresif![]()
![]()
![]()
Bir tane pasif
Bir tane de agresif![]()
![]()
Bak, forum sayemde değerini anladı. O aslan parçası mevzusunu da atsana.Ah çiköfte ah... Normalde yazardı bana bir şey olduğu zaman ama bu sefer bir şey demeden öylece çekip gitti
![]()
Bir tane pasif
Bir tane de agresif![]()
![]()