Valla onu bilmem de genel sohbetlerdeki mesajlarını tek tek saymasına ve hangi sohbetlerin silineceğini tespit etmesine takıldım baya uğraşı.Yürümüş resmen. Düştün mü @Aiden ?
En işsizi @amanedenValla onu bilmem de genel sohbetlerdeki mesajlarını tek tek saymasına ve hangi sohbetlerin silineceğini tespit etmesine takıldım baya uğraşı.
Densetsu gibi ss arşivi yapmazsan öyle tarar durursun işte. Gerçi onun için tarama olayına değer lobi için güzel yorum bulursan mest olursun şimdi Mihawk için olursunuz siz mesela tam tersi diğer taraf için de geçerli.En işsizi @amaneden
Mesaj sayma değil de eskiden geçmiş yorumları tarayıp milleti utandırıyorduk. Şimdi çok üşengeç olduk forumca.
Senelerdir hep terse yattığı için kullanamadığı arşiv mi?Densetsu gibi ss arşivi yapmazsan öyle tarar durursun işte. Gerçi onun için tarama olayına değer lobi için güzel yorum bulursan mest olursun şimdi Mihawk için olursunuz siz mesela tam tersi diğer taraf için de geçerli.
He o yüzden foruma sardın demekKapattım.
Biraz takılıyorum, doğrudur.He o yüzden foruma sardın demek
Onun tartışmasını siz yaparsınız da baya vardır elinde geçen biri iddaalı konuşuyordu yine Wbgdrl yanlış hatırlamıyorsam ssler alınıyordu. Bunun gibi çok olay olmuştur geçmişte.Senelerdir hep terse yattığı için kullanamadığı arşiv mi?
En bahtsızı @Densetsu no Samurai
He o yüzden foruma sardın demek
Evet Ss'imi alıyor ,Wano sonu 99999 mesajla ozelden rahatsiz edecek onla kalmayıp konu açıp, "Zoro'ya bulasanin hazin sonu" diye baslik atip mat edecek kendileri.Onun tartışmasını siz yaparsınız da baya vardır elinde geçen biri iddaalı konuşuyordu yine Wbgdrl yanlış hatırlamıyorsam ssler alınıyordu. Bunun gibi çok olay olmuştur geçmişte.
Wano sonu yıkacağız buraları en kralıyla @killz0neEvet Ss'imi alıyor ,Wano sonu 99999 mesajla ozelden rahatsiz edecek onla kalmayıp konu açıp, "Zoro'ya bulasanin hazin sonu" diye baslik atip mat edecek kendileri.