Tabi la, Dof ve Fuji yorumlarını her zaman destekliyorum. @Sir Crocodile anca gif atsınKalpten söylemiş o, niye inanmayayım?
Tabi la, Dof ve Fuji yorumlarını her zaman destekliyorum. @Sir Crocodile anca gif atsınKalpten söylemiş o, niye inanmayayım?
Parantez içine bakınca desteklemeni pek şey etmedim zaten normaldir.Tabi la, Dof ve Fuji yorumlarını her zaman destekliyorum. @Sir Crocodile anca gif atsın
Yapma bea. Çok komikti.
Bana ne yav. Ben ne savunacağım Oda'yı. Ben olanı derim. Bu arada Oda'nın en çok eleştirildiği noktalar diye konu açılsın da şöyle genel bir yorum yapayım. ne kadar fan olduğum ortaya çıkar.
Ulan nasıl etiketledin?! Cin misin?!
Az kaldı azzzz Kavga demeyelim de, hararetli tartışmalar diyelimEn potansiyelli Zoro fanı @Mr.Bushido Şimdiki kılıç koklayanlar kralı dns olsa da; ilerde kendisi ile çok güzel kavgalar edeceğiz inşallah.
Çok müteşekkir oldum efenim Zatınız tarafından(bunun doğru yazılışı at bana bir yerden) bu tarz bir övgüye layık görülmek beni ziyadesiyle bahtiyar ettiKemençeme en iyi yay olan üye @RocheFelix
Gökte yıldiz ay misun da
Kemençeme yay misun da
Alsam seni elime şşt şşt
Baksam çalayi misun
Üstat bu nasıi tespit?En seinenci: @amaneden
(Zatınız)Çok müteşekkir oldum efenim Zat'ınız tarafından(bunun doğru yazılışı at bana bir yerden) bu tarz bir övgüye layık görülmek beni ziyadesiyle bahtiyar etti
Zat-ı aliniz az değilsiniz haniÜstat bu nasıi tespit?