Yarına kadar 200 görecem bu konuyu.Boşver her türlü giderin var, sepet gibisin maşallah.
Seni sevmiyor değilim yanlış anlama ya da anla fark etmez. Boş yapmayı seviyorum sadece o kadar.
Yallah.
Yarına kadar 200 görecem bu konuyu.Boşver her türlü giderin var, sepet gibisin maşallah.
Seni sevmiyor değilim yanlış anlama ya da anla fark etmez. Boş yapmayı seviyorum sadece o kadar.
Yallah.
He kıskandığın için engellemiştin sen, söyleseydin boş boş küsmezdimHayır hiç değilimdir ama
Demek ki takip edecek kadar yakın görmemişimDuvarın niye kapalı :S fetöcümüyüz?
Bilmem ki, bi an efsanelerden biri unutuldu herhalde dedim bi gaza geldim.
Zorla hal hatır sordurdum jzjxuxjdjŞimdi?
Ne demek napçaz? O sadece "benim"
Ohhh gururum okşandı.Boşver her türlü giderin var, sepet gibisin maşallah.
Yallah.
Arada olur öyleHe kıskandığın için engellemiştin sen, söyleseydin boş boş küsmezdim
Demek ki takip edecek kadar yakın görmemişim
Zorla hal hatır sordurdum jzjxuxjdj
Sana da yallah.Üzüldüm. Ne diyeyim. Mutluluklar.
Parantez içini "sepet gibi adam" diye değiştirirsen amanedenin gururu okşanır.Ohhh gururum okşandı.
Ah Ghost ah. Neyse küs kalmaya devam et çünkü içim yanıyor.He kıskandığın için engellemiştin sen, söyleseydin boş boş küsmezdim
Evet, efendim; sepet efendim.Sana da yallah.
Parantez içini "sepet gibi adam" diye değiştirirsen amanedenin gururu okşanır.
Hee o şekil mi kapalıymış. Pardon rahatsız ettik.Demek ki takip edecek kadar yakın görmemişim
Beni de görmemişsin demek. Of ulan of.Demek ki takip edecek kadar yakın görmemişim
Hee o şekil mi kapalıymış. Pardon rahatsız ettik.
Üzüldüm şimdi :/
Sanmam. Neysem. Elveda.Üzüldüm şimdi :/