Red'in hepimiz fanatiğiyiz valla. Büyük adam.Anketlerde ismimin geçmesiyle fanatik olduğumu öğrendim ama açıklamada 2 doğru var Red fanatiğiyim(One piece'te yazdığı doğrulardan dolayı) diğeri gs düşmanı olduğum doğrudur
Red'in hepimiz fanatiğiyiz valla. Büyük adam.Anketlerde ismimin geçmesiyle fanatik olduğumu öğrendim ama açıklamada 2 doğru var Red fanatiğiyim(One piece'te yazdığı doğrulardan dolayı) diğeri gs düşmanı olduğum doğrudur
Yav he he denir bunaİş fanatiklikle olsa @Arthur Morgan olmalıydı ankette adamın 3 lafından 2'si fenerbahçe xD
Yakında aday oluyorum CB'liğe sonumuz şuna dönmesin.Red'in hepimiz fanatiğiyiz valla. Büyük adam.
İşte birinciliği hak eden cengaver.Anketlerde ismimin geçmesiyle fanatik olduğumu öğrendim ama gs düşmanı olduğum doğrudur
Ben mi yanlış hatırlıyorum o zaman ?Ben amiral lobisini çökertmiş adamım, nerden çıkardın bunu şimdi?
Usta ödül falan vardır belki nasip len istedik yoksa şeker gibi adamsın
En eyyamcı anketinde de konuyu açan arkadaş ilk 3e oynar.. kaç kişi yatırdık iddaalarda... Yarı yarıyadır şuanBir tane de Beşiktaşlı ekleyelim dedik. Her 3 lafından 2’si Arda-Kenan , Arda-Kenan’dır. İddialarda sürekli kaybeder.
Ney diye biliyorsun?@Tiksav Lee Tiksavımın yanına Beşiktaşlı yazmışsınız, umarım bir yanlışlık yoktur ben Fenerli diye biliyorum.
Adam bana osimheni gömüyor el nesriyi övüyor. Acilen en fanatik futbol cahili olarak mimleyelim arkadaşıŞarjım yoktu :d osimhen gol orucunu bozar mı sence? 7 reytingi görebilir mi bu sefer :d