Banlanan kullanıcılar ve yeni bir üyenin daha önce pek çok kez yazılan bir konu hakkında herkesten önce kendisi fark etmiş gibi hevesle konu açmasını seviyorum.
Sen de baya caps yapmıştın o gün. Alpamis hariç herkes eğlendiSanırsam ben de aynı düşüncedeyim O sayının yorumları efsaneydi. :/
Zurna'dan tek yemedi ya anlık KO olmuştu onda. İlahi YıldırımZurna mı İlahi yıldırım mı ? Cevabı biliyorum da sorayım dedim yine de.. biri bir diğeri ikinci ne de olsa
O konuyu kapattık biz yahu. Doflamingo lobisinin hain karalama çabalarını yerle yeksan ettik. O zamanlardan bu zamana köprünün altından çok su aktı.Hain Roshi muhabbeti @01746
Lobilerin çıktığı zamanda katıldığın ilk lobiyi bir süre sonra terk edip başka bir lobiye geçiş yapmıştın. O esnada dönen ihanet muhabbetine epey gülmüştümO konuyu kapattık biz yahu. Doflamingo lobisinin hain karalama çabalarını yerle yeksan ettik. O zamanlardan bu zamana köprünün altından çok su aktı.
İhanet değildi bu. Babaya da asla sırtımı dönmem. Sadece ön saflardan çekilmek zorunda kalmıştım çünkü iki lobide birden savaşmak yasaktı. Yasak olmasa o çekilmeyi de yapmazdım.Lobilerin çıktığı zamanda katıldığın ilk lobiyi bir süre sonra terk edip başka bir lobiye geçiş yapmıştın. O esnada dönen ihanet muhabbetine epey gülmüştüm
İhanet değildi bu. Babaya da asla sırtımı dönmem. Sadece ön saflardan çekilmek zorunda kalmıştım çünkü iki lobide birden savaşmak yasaktı. Yasak olmasa o çekilmeyi de yapmazdım.
Başkalarına fırsat vermemek için bizden olanı en çok biz bombalayalım mottosuyla yola çıkmıştım xD (Serengeti timsahı reddi hiçbir şey yapamadı mesela @RedTeroR ) Fakat hunharca gülmeme engel olamadım tabi sonra.Sen de baya caps yapmıştın o gün. Alpamis hariç herkes eğlendi
Tabi canım, geleceği görmüştür diye sayfalarda destan yazmadınızBaşkalarına fırsat vermemek için bizden olanı en çok biz bombalayalım mottosuyla yola çıkmıştım xD (Serengeti timsahı reddi hiçbir şey yapamadı mesela @RedTeroR ) Fakat hunharca gülmeme engel olamadım tabi sonra.
Zaten kendi adıma konuştum lan zindancıKendi adına konuş, luffy fanları gayet deliler gibi savundular sonra baktılar olmuyor saldılar Zaten olayın Lütfü ile alakalı kısmında eğlenceli olan yeri de o, fanları her türlü savunmayı yaparken muhabbet daha iyi oluyor