KF de adam sağ kol etmiyor neresi saçma? Ciddi ciddi adamı Beckman a aldıran mı Marcodan güçsüz ya da eşit güçte yapan mı ne ararsan var. Adam sanki amiral değil Marinenin tuvalet hademesi potansiyel güç olarak belkide en güçlü 2. meyveye sahip ama hala düşük seviye amiral deniliyor. Sence mantıklı mı adamın bu seviye görülmesi?Çok saçma isimler yazılmış. :/ Kizaru,
Kf'de sağ kol etmiyor mu? Korsanfan'da Kizaru'yu sağ kol etmez diyen kaç kişi var da bu yorumu yazıyorsun? Çoğunluk Kizaru'nun gücünün gayet farkında. Birkaç kişi üzerinden mi Kizaru gibi isimler çok gömülüyor diyeceğiz? İşe bak sen. :/KF de adam sağ kol etmiyor neresi saçma? Ciddi ciddi adamı Beckman a aldıran mı Marcodan güçsüz ya da eşit güçte yapan mı ne ararsan var. Adam sanki amiral değil Marinenin tuvalet hademesi potansiyel güç olarak belkide en güçlü 2. meyveye sahip ama hala düşük seviye amiral deniliyor. Sence mantıklı mı adamın bu seviye görülmesi?
@Tiksav Lee 'nin Kizaru bir sağ kol etmez bile dediğini sanmıyorum. Marco konusuna gelirsek; Marco gayet Kizaru'yu zorlayabilir. Bu Kizaru'yu küçük görmek anlamına gelmiyor. Senin kafandaki Marco profiliyle, onun Marco profili tamamen farklı. Aradaki nüansı kapın.Tiksav Lee
Kizaru marcodan bi tık güçlü dedi.@Tiksav Lee 'nin Kizaru bir sağ kol etmez bile dediğini sanmıyorum. Marco konusuna gelirsek; Marco gayet Kizaru'yu zorlayabilir. Bu Kizaru'yu küçük görmek anlamına gelmiyor. Senin kafandaki Marco profiliyle, onun Marco profili tamamen farklı. Aradaki nüansı kapın.
Bir dakika dur. @Charlotte Katakuri de demiş olabilir.@Tiksav Lee 'nin Kizaru bir sağ kol etmez bile dediğini sanmıyorum. Marco konusuna gelirsek; Marco gayet Kizaru'yu zorlayabilir. Bu Kizaru'yu küçük görmek anlamına gelmiyor. Senin kafandaki Marco profiliyle, onun Marco profili tamamen farklı. Aradaki nüansı kapın.
Yani? Bu Kizaru'yu ezmek? Vay anası be, neler çektin Kizaru... Yonko'nun bile öldürmek için yardım istediği, iki komutan tutan adam seni zorlar dendiği için ezilmişsin. Ki manga'da gördüğümüz kadarıyla zorladı da... Öyle çabucak sonuca varacak bir dövüş değil. :/Kizaru marcodan bi tık güçlü dedi.