Ödül Güç ve Dof lobisi dışı fazla abartan yok Katayi ya. Onlar da sevdiği karakteri övmek amaçlıİnsan Kata'yı da koyar.Adama aynı aynı anasına yaptıkları gibi ikinci sınıf muamele yapıyorlar
Sevmeyen de WCI arci sevmediği için sevmiyor.
Ödül Güç ve Dof lobisi dışı fazla abartan yok Katayi ya. Onlar da sevdiği karakteri övmek amaçlıİnsan Kata'yı da koyar.Adama aynı aynı anasına yaptıkları gibi ikinci sınıf muamele yapıyorlar
Direk anti BM lobisi var forumdaÖdül Güç ve Dof lobisi dışı fazla abartan yok Katayi ya. Sevmeyen de WCI arci sevmediği için sevmiyor.
Koca Ana'ya az bile. Tümkek adasını rezil ettiği yetmedi, Wano'ya da el attı kadın. Tam kurtulduk derken böyle bir felaket neden başımıza geldi, günahımız neydi?Direk anti BM lobisi var forumda
Aiden ve William'a kalıyorsa Law'ın ölmesini bir tek bu şekilde onaylarım.Law size kaldıysa (@traokun' u tenzih ediyorum) ölsün daha iyi yahu.
Koca ana Kaido'dan çok daha ilgi çekici bir karakter bana göre.Udon sahnelerini biraz olsun katlanılabilir yaptı yahu kadın Komutanları da Kaido'nun komutanlarından daha iyi tasarlanmış bana kalırsa.Koca Ana'ya az bile. Tümkek adasını rezil ettiği yetmedi, Wano'ya da el attı kadın. Tam kurtulduk derken böyle bir felaket neden başımıza geldi, günahımız neydi?
Udon'un içine eden Big Mom değil miydi? Big Mom= Plot device. Hapishane olayı çözülsün diye bulundu orada sadece. :/Koca ana Kaido'dan çok daha ilgi çekici bir karakter bana göre.Udon sahnelerini biraz olsun katlanılabilir yaptı yahu kadın Komutanları da Kaido'nun komutanlarından daha iyi tasarlanmış bana kalırsa.
Udon'un içine nasıl eden Linlin yahu ? Kadın o lanet bölümlerin son bulmasını sağladı sadece.Ha Luffy ile Caribou'nun muhabbetleri daha güzel diyorsan o başka tabiiUdon'un içine eden Big Mom değil miydi? Big Mom= Plot device. Hapishane olayı çözülsün diye bulundu orada sadece. :/
Onlar da kötüydü. Ancak hafızası gitmiş, Chopper'ın finosu olmuş Big Mom da bir o kadar kötüydü. Wano'ya tema olarak uymuyor bile. :/ En yakın zamanda hikayeden çıkması gerekiyor.Udon'un içine nasıl eden Linlin yahu ? Kadın o lanet bölümlerin son bulmasını sağladı sadece.Ha Luffy ile Caribou'nun muhabbetleri daha güzel diyorsan o başka tabii
Tüm kekte kadını tam güç göstermedi burada göstermesi gerekiyor bana kalırsa.Bu arc sonu Kaido,Linlin'in işi biter diye düşünüyorum.Onlar da kötüydü. Ancak hafızası gitmiş, Chopper'ın finosu olmuş Big Mom da bir o kadar kötüydü. Wano'ya tema olarak uymuyor bile. :/ En yakın zamanda hikayeden çıkması gerekiyor.