Aradan birkaç tekme de ben sallamışımdır kesin.Foruma ilk geldiğim zamanlar bunların fan grupları vardı gizli.Şenkse laf ettim diye linç yemiştim
Aradan birkaç tekme de ben sallamışımdır kesin.Foruma ilk geldiğim zamanlar bunların fan grupları vardı gizli.Şenkse laf ettim diye linç yemiştim
Alayına yettim onlarınAradan birkaç tekme de ben sallamışımdır kesin.
Kaido kim ki Shanks'a rakip olacak la ? :/Şenlse Kaido aldırılıyor la forumda.En abartılan adamdır cücük.
Tek atmaya bile tenezzül etmez. Peh.Kaido'ya teq atar denilmediği sürece Shanks daima eziliyor demektir.
Üflese yeter diyorsun Peki sana soru Roger mi döver Shanks mıTek atmaya bile tenezzül etmez. Peh.
Shanks miçoyken de döverdi :/Üflese yeter diyorsun Peki sana soru Roger mi döver Shanks mı
Fanlıkta sınır tanımam diyorsun yani al o zaman buna da cevap ver Luffy KK olmak için Shanksla kapışsa finalde kim döverShanks miçoyken de döverdi :/
Roger zaten bu oğlan dellenirse beni ve bütün tayfayı katletmesin diye sakinleştirici olarak şapka veriyor.
Shanks oğlu gibi sever Luffy'i, kıyamaz. Zaten içki manyağı, sarhoş dolanıyor ortada. Teach buna saldırsa "Aaa Makino hoşgeldin " der saldırıya. Adamın kafa bir milyon her zaman.Fanlıkta sınır tanımam diyorsun yani al o zaman buna da cevap ver Luffy KK olmak için Shanksla kapışsa finalde kim döver
Hahhaha tamam pes ediyorumShanks oğlu gibi sever Luffy'i, kıyamaz. Zaten içki manyağı, sarhoş dolanıyor ortada. Teach buna saldırsa "Aaa Makino hoşgeldin " der saldırıya. Adamın kafa bir milyon her zaman.