Şu yorum nedense aklıma croconun Wbden tek yemesini getirdiÇaylakların hemen hepsi veled. Yeni Dünya'yı bilemeden atıp tutuyorlar, sonra ona yenildik buna çarpıldık, şu şöyle oldu bu böyle oldu.
Bir Kaktüs mezarda Kid'e yapalım?
Şu yorum nedense aklıma croconun Wbden tek yemesini getirdiÇaylakların hemen hepsi veled. Yeni Dünya'yı bilemeden atıp tutuyorlar, sonra ona yenildik buna çarpıldık, şu şöyle oldu bu böyle oldu.
Bir Kaktüs mezarda Kid'e yapalım?
Tek yemesi mi? Yoksa senin böyle bir şey uydurup inanmanı mı getirdi acaba?Şu yorum nedense aklıma croconun Wbden tek yemesini getirdi
Tekten fazla yediyse sana bi borcum olsun.O zaman gelince görüşelim.Yarım bile yemiş olabilirTek yemesi mi? Yoksa senin böyle bir şey uydurup inanmanı mı getirdi acaba?
Sonra Croco hateri deyince yok ben severim deyip sallıyorsun.Tekten fazla yediyse sana bi borcum olsun.O zaman gelince görüşelim.Yarım bile yemiş olabilir
Ben hater değilim sen gözlük taktığından göremiyorsun.Sakazukiye vurduğu saldırıyı Crocoya vursa alabastadaki kumlar bile göz yaşı döker croconun arkadasından.Sonra Croco hateri deyince yok ben severim deyip sallıyorsun.
Sana kaç defa anlattım aralarında bayağı bir olay olduğunu vb. hala ne diyorsun.
Bu da senin düşüncen bir nevi uydurman. Bu adam WB savaşında kolunu kaybetmiş yüzüne boydan boya yara almış. Adam WB tayfasının hepsini biliyor. WB'ye nasıl ulaştığı, hangi yollardan geçtiği belli bile değil. Sen gelmişsin şöyle olsaydı böyle olur diyorsun ki dediğim şeyleri ortaya koyarsan geçmişte böyle bir şey olmadığı anlaşılıyor zaten. Neyse sana göre öyle olsun.Ben hater değilim sen gözlük taktığından göremiyorsun.Sakazukiye vurduğu saldırıyı Crocoya vursa alabastadaki kumlar bile göz yaşı döker croconun arkadasından.
Şu forumda Fuji gömülmüyor aksine sürekli savunuluyor. Objektif 1-2 eleştiri en fazla. Amiralleri aşağı çekiyor, eski üçlüye bak birde buna bak. Sivil diyor ama alakası yok. Vasıfsızlıkta çığır açtı ama ufak tefek eleştiri var.Fujitora çok gömülüyor. Tamam ben de sevmem ama adam meteor düşürüyor!
Mihawk'ı Kid yener zaten meyvesi sağolsun çeker kılıcını Mihawk'ın oh mis sonra döver
Adam kolunu kaybediyor diyorsun,yüzü boydan boya yarılmış diyorsun ama geçmişte böye bir şey olmamıştır diyorsun.Just kiddin kardeş ya.Crocoya feleğini şaşırtmış işte Wb.Eğip bükmeye falan gerek yok.Ha sen o zamanki hali şimdiki halinden 50 kat daha güçlüdür diyorsan durum değişir.Değil diyorsan başa dönerizBu da senin düşüncen bir nevi uydurman. Bu adam WB savaşında kolunu kaybetmiş yüzüne boydan boya yara almış. Adam WB tayfasının hepsini biliyor. WB'ye nasıl ulaştığı, hangi yollardan geçtiği belli bile değil. Sen gelmişsin şöyle olsaydı böyle olur diyorsun ki dediğim şeyleri ortaya koyarsan geçmişte böyle bir şey olmadığı anlaşılıyor zaten. Neyse sana göre öyle olsun.
3 oy hakkın var bremin.Biremin Sanjininde baya savunani var. Ben olaya hem çok gomulen hem de savunulmayan acidan baktim. O yuzden oyum ace gitti. Fuji de Aceden sonraki oyum olurdu 2 oy hakkim olsaydı.