Daha iyisi gelene kadar en iyi liste bu.Forumda aşırı gömülen yedi karakteri objektif bir şekilde sıraladım.
1 Kid
2 Eustass
3 Eustass Kid
4 Kidd
5 Eustass Kidd
6 Eustass "Kaptan" Kid
7 Eustass "Kaptan" Kidd
Daha iyisi gelene kadar en iyi liste bu.Forumda aşırı gömülen yedi karakteri objektif bir şekilde sıraladım.
1 Kid
2 Eustass
3 Eustass Kid
4 Kidd
5 Eustass Kidd
6 Eustass "Kaptan" Kid
7 Eustass "Kaptan" Kidd
İmkansız bu. Tiç'i alacak diyen var, Kaido kadar sert oldu diyen var, beyaz haki diyen var. Tam aksine en abartılan isimlerden birisi. Lufyf,Zoro, Sanci falan asla en çok gömülen olmadı.Sanji kesinlikle.
Valla ben en son Wano sonlarında seriyi aşamalı olarak saldığım için yorum da takip etmiyorum pek biraz geride kalmış olabilirimİmkansız bu. Tiç'i alacak diyen var, Kaido kadar sert oldu diyen var, beyaz haki diyen var. Tam aksine en abartılan isimlerden birisi. Lufyf,Zoro, Sanci falan asla en çok gömülen olmadı.
Şu aralar en çok gömülen karakter Kid.
Sanji bir aralar çok gömülüyordu. Özellikle kek adası arc'ında globalde de iyi gömdüler.şaşırdığım bir husus var ki sanji ve ace çok fazla oy almış. bence aşırı derecede gömülmediler. özellikle de sanji.
Sanji bir aralar çok gömülüyordu. Özellikle kek adası arc'ında globalde de iyi gömdüler.
Tayfasının ve Zeff'in güvenliği için en iyisini yapmaya çalıştı. ''Luffy'nin geri vites yapmayacağını bilmeliydi'' denilebilir, onun dışında haklıydı.Sanji savunuyordum o zamanlar, Sanji'nin haklılık payı vardı.
Bunda bizim senle konuştuğumuz şey oldu. Law bir şey yapsa bu sefer Karasakalı küçük görecekler demiştik hatırlarsan. Şuan Law bile Karasakala hasar veriyorsa Karasakal Luffye nasıl rakip olacak oldu. Hem Law hem Teach aynı anda gömülüyor bu hesapta. Niye Law nefes nefese bırakacak, kanlar içine sokacak hale getiremesin... Adamda potansiyelde,güçte, zekada var, buralarda bunlar olacak ki ileride zirveye yerleşecek. Alt yapısı oluyor Gelişerek konmuş olacak zirveye ama ama neyse.Forumda artık kültürel bir etkinlikmiş gibi teach'e olumsuz yorumlarda bulunuyor insanlar düzgün savunanını da pek görmedim en azindan son bölümlerde ama çok haksız da değiller hani