Aslında yanlış başlığa yazdım. Küçümsenenleri bulamadım için buraya yazayım dedim.La 4 yıl önce bir üye Jinbe Big Mom'a bir vuracak gemiden uçacak, Chopper tanklayacak, Franky motorla ezecek, Nami gücünü çalacak, Robin yuvarlayacak dese evini bulur döverdik hatta ailesini de döverdik iyi yetiştirmemişsiniz diye.
Kim gömüyor?
Altın heykeli, bronzla değiştirmek isteyen çarın serisinde haklısın bence de çok saf kaçıyorlarBeyazsakal, Oden ve Ace az bile gömülüyor. İnsan aklını küçümseyen rezil herifler saydığım bu üç isim. Zekadan ve akıldan nasibini almamış her karakterin gömülmesi lazım. Öbür türlü çocuklara kötü örnek oluyoruz. Ya bi çocuk Oden’in saflık adı altındaki embesilliğini örnek alırsa? Ömür boyu taksiciler dahil herkesten kazık yer. Peros, Teach ve tabii ki Roronoa Zoro gibileri övmeliyiz ki çocuklar aptallığı değil DEHA’yı örnek alsın.
Luffy onu değerden dolayı mı istiyor? Yoksa dekorasyon amaçlı mı? Emin değiliz daha... Eğer ikinciyse kendice bir iç dizayn tarzı geliştirmiş kendisine.Altın heykeli, bronzla değiştirmek isteyen çarın serisinde haklısın bence de çok saf kaçıyorlar
1. içinAce
Sanji
Zoro-chan
Fuji
Fuji'nin tek suçu kör olması dimi?1. için
2. için
3. için
4. buna tepki vermeye bile gerek yok.