İşte bu bakış açısından bakanlar için böyle yorumlanmalı. Ona ilgi çekmek istedim.Normalde Luffynin de Katakuriyi alamaması lazımdı ama aldırıyor işte aldırmak isteyince... :/ Zoro da aynı olacak muhtemelen. Mümkün değil normalde. Oda uydurur bi kılıfa aldırır ama...
Wb dedin de aklıma geldi geçen biri wbckimmiş marinfordda napmış. Bir iki boş bina yıktı anca demiştiDamardan giren konulardan biri daha. Ama neden WB var onu anlamadım aşırı gömülmek derken mezarının derinliğindenmi bahsediyorsun yoksa ciddi ciddi kalp hastası ve yaşlı haliyle seride indirmediği adam kalmayan Wb'nin gömüldüğünümü düşünüyorsun la?
Sanji'yi mangakanın kendisi büyük bir iştah ve sarsılmaz azimle gömüyor. Onu geçelim. Dof bir tek Kata'ya karşı ezik duruma düştü onda da forumun hakkı var bence. Marco gömülüyor (gömenlerden biri de benim) saldırı anlamında çok yetersiz kalmıştı MF'de. Sonradan belki toparlar. Mihawk, Garp ise mangaka tarafından güçleri tam anlamıyla yansıtılana kadar gömülecekler sanırım bir kesim tarafından. Gerçi o zaman gelince de Oda'ya söver bunlar büyük ihtimalle. Ace'i de katabiliriz gömülenler arasına ama onunki daha çok beyinsizlikten ötürü. Bunlar dışında hakkı yenilen, gömülen bir karakter yok bana göre.
Ya ben emini Toei nefret ediyor Sanjiden, her fırsatta gömüyorlar adamı. Ama suç Odada Sanjiyi fazla underdog yaptı.Genel op aleminde Sanji diyeyim. Page One filler animesinde bile global bir kriz oluşturuyor. Fırsat kullanıyor adeta. Oda da açık kapı bırakıyor gerçi
Ya ben emini Toei nefret ediyor Sanjiden, her fırsatta gömüyorlar adamı. Ama suç Odada Sanjiyi fazla underdog yaptı.
Bazen diyom Oda yengeyi Sanji body pillowlamı yakaladı.Mis gibi doldurma sahne koyuyorlar yahu . Suç Oda sadistinde .
Yenge Sanji'yi sevdiği için Oda Sanji'yi sevmiyor diyorlarBazen diyom Oda yengeyi Sanji body pillowlamı yakaladı.