@Eustass Captain Kidd çeyrek yemiştir dedin mi? 1 fazla yani. Haksızlık olmasın babalığa.Hala tek diyor ya len gerçekte tanısam şuan kapına gelirdim o derece.
@Eustass Captain Kidd çeyrek yemiştir dedin mi? 1 fazla yani. Haksızlık olmasın babalığa.Hala tek diyor ya len gerçekte tanısam şuan kapına gelirdim o derece.
Kardeş sen git sonra gel bir de seninle uğraşmayayım şimdi.@Eustass Captain Kidd çeyrek yemiştir dedin mi? 1 fazla yani. Haksızlık olmasın babalığa.
30m adama yenildi desemde mi olmaz? Gerçi bayağı yazmışınız, bunlar hep geçmiştir.Kardeş sen git sonra gel bir de seninle uğraşmayayım şimdi.
Adres ver ben geleyim olum Bir de gece kapında bağırırım Wb crocoya tek atmıştır diye Gerçekler acıtırHala tek diyor ya len gerçekte tanısam şuan kapına gelirdim o derece.
30m adama yenildi desemde mi olmaz? Gerçi bayağı yazmışınız, bunlar hep geçmiştir.
+9 Crocodile gömme lafı bu da. Diyorum ya bizim forum hariç adama laf söyleyebilen bir şey yapabilen yok.@Sir Crocodile G'siz Luffy'den dayak yedi
30 milyonluk adamdan dayak yedi Bu da var :/
Hadi oradan git sonra gel. Zaten her gece Crocodile lafını görünce damlıyorsun bu saatlerde. Gelme olum artık yeter.Adres ver ben geleyim olum Bir de gece kapında bağırırım Wb crocoya tek atmıştır diye Gerçekler acıtır
Senle tartışmak uykumu getiriyor ya.Ondan iyi oluyor İyi geldi bu sables.Hadi ben kaçar iyi geceler sana.Pazartesi aynı saatlerde burda ol.Kaçma bir yereAynen geç kaldın kardeş +9 itemlerdeydi onlar.
+9 Crocodile gömme lafı bu da. Diyorum ya bizim forum hariç adama laf söyleyebilen bir şey yapabilen yok.
Bizim forum daha fazla zarar veriyor adama.
Hadi oradan git sonra gel. Zaten her gece Crocodile lafını görünce damlıyorsun bu saatlerde. Gelme olum artık yeter.
Nedir len Crocodile'ın senden çektiği? Al da git bari
Normalde Crocodile ile ilgili tartışmalara girmiyorum pek bu aralar bayağı bir girdim bu tip tartışmalara. Neyse zaten gömüp duruyorsun adamı. Gelmem bu gidişle daha tartışmaya falan ben. [Geldi]Senle tartışmak uykumu getiriyor ya.Ondan iyi oluyor İyi geldi bu sables.Hadi ben kaçar iyi geceler sana.Pazartesi aynı saatlerde burda ol.Kaçma bir yere
Haftaya konusunu açacağım zaten Orda tartışırsın gene .Normalde Crocodile ile ilgili tartışmalara girmiyorum pek bu aralar bayağı bir girdim bu tip tartışmalara. Neyse zaten gömüp duruyorsun adamı. Gelmem bu gidişle daha tartışmaya falan ben. [Geldi]
Elinden geleni ardına koyma pis hater seni.Haftaya konusunu açacağım zaten Orda tartışırsın gene .
Sine-i millete dönelim kararı halk versin !
Kaale almadıklarındandır.Biz kaale alıp tartışıyoruz diye haksızmıyız yaniElinden geleni ardına koyma pis hater seni.
Seride olan karakterler bu kadar laf söyleyemiyor Crocodile'a