Twitter'da gördüm...Yüz ifadesi acayip şerefsizce ya. Lavuk tam bir İngiliz. Ahahhaha.
Twitter'da gördüm...Yüz ifadesi acayip şerefsizce ya. Lavuk tam bir İngiliz. Ahahhaha.
limitless kullanmış gibi puan toplamışız valla bu hafta. bir de hülkenbergi alsaydım hogyoku mogyoku dinlemezdim artık.Ligde ikinci olmuşum. Kaizo... tedbiri elden bırakan Aizen gibiyim, ama unutma ben çoktan hogyoku ile birleştim.
@amaneden de ben de 1.lik için geç olduğunun farkındayız, 3.lük yarışımız dillere destan olacaktırlimitless kullanmış gibi puan toplamışız valla bu hafta. bir de hülkenbergi alsaydım hogyoku mogyoku dinlemezdim artık.
bu arada bizim kapışmamızdan çok daha heyecanlı bir mücadele var orta sıralarda:
4 haftadır takıma dokunmayan ve hayatında yalnızca 3 tur f1 izlemiş @artyomdh vs 2005ten bu yana hiçbir yarışı kaçırmayan ve F1 24 oyunuyla sabahlayan formula gurmeleri @amaneden ile @İnari
f1 şampiyonluk yarışından daha çok merak ediyoruz sonucu.
amanedeni tahmin oyununda da yenmişiz. oyunlardaki üstünlükler, pianın norrisi tokatlaması, versin mental kopuşu, ferrarinin saubere geçilmesi... her şeyiyle kusursuz bir hafta sonu oldu.
Sanırım öyle yapacağım..@pilavüstükuru mclaren in yanına haftaya göre ferrari ya da merc çek sen de artık, kaç haftadır williamsta duruyo. kayzo hiç yoktan 1.oldu
Benim predict kısmında Stroll falan duruyordu daha. bir de gidip 20 kişi bitirir falan demişim. Otomatik kaybetmişim zaten haftayı.limitless kullanmış gibi puan toplamışız valla bu hafta. bir de hülkenbergi alsaydım hogyoku mogyoku dinlemezdim artık.
bu arada bizim kapışmamızdan çok daha heyecanlı bir mücadele var orta sıralarda:
4 haftadır takıma dokunmayan ve hayatında yalnızca 3 tur f1 izlemiş @artyomdh vs 2005ten bu yana hiçbir yarışı kaçırmayan ve F1 24 oyunuyla sabahlayan formula gurmeleri @amaneden ile @İnari
amanedeni tahmin oyununda da yenmişiz. oyunlardaki üstünlükler, pianın norrisi tokatlaması, versin mental kopuşu, ferrarinin saubere geçilmesi... her şeyiyle kusursuz bir hafta sonu oldu.
1. olunur bu arada çok rahat, gerekli taktikleri özelden vereyim...@amaneden de ben de 1.lik için geç olduğunun farkındayız, 3.lük yarışımız dillere destan olacaktır
Ben çok geriden başladığım için yetişemiyorum. İlk haftalar ferrari-alonso-sainz üçlemesi ocağıma incir ağacı diktilimitless kullanmış gibi puan toplamışız valla bu hafta. bir de hülkenbergi alsaydım hogyoku mogyoku dinlemezdim artık.
Büyü mü yaptın? Sonraki yarış -50 puan mı alıcam?Tarihin en iyisi: @kaizokuou