alonso drs boost?Abuk subuk bir şeyler denedik bakalım.
alonso drs boost?Abuk subuk bir şeyler denedik bakalım.
O kadar değil hocam, o kadar değil. Sen öyle mi yaptın yoksa?alonso drs boost?
adamın bu sezon toplam puanı -45 skjkjskjs crocodan başkası yapmaz öyle bir şeyO kadar değil hocam, o kadar değil. Sen öyle mi yaptın yoksa?
Takıma almadık desek yalan olur...adamın bu sezon toplam puanı -45 skjkjskjs crocodan başkası yapmaz öyle bir şey
2 haftada 1 falan deniyorum onu ben.şöyle basit bir tahmin oyunu da varmış. katılırsanız oynarız
F1 Predict – Make Your Formula 1 Predictions Now
Test your F1 knowledge and predict the next Grand Prix results. Join our free Formula 1 predictor game, track your score, and compete with fans worldwide!f1predict.formula1.com
adama o kadar laf ettikten sonra mı...Takıma almadık desek yalan olur...
ben de bir tek ilk hafta yapmıştım, sonra unutmuşum. şimdi gördüm tekrar. katılırsan hafta hafta takılırız, tabii trollük yapıp her şeye hamilton demezsen slklsklsklk2 haftada 1 falan deniyorum onu ben.
Fena durmuyorlar, bir deneme yapayım dedim. Hamilton 2x ile olacak iş değil çünkü.adama o kadar laf ettikten sonra mı...
takıma alınır ya, aston iyi gibi artık. ilk onda falan bitirebilirse ev sahibi olduğu için günün sürücüsü ödülüyle +10 puan alması da muhtemel. ya onu ya da sainzı almak mantıklı. belki ikisini de.
Absbnddnd yok ya orada demiyorum. Pit-stop'larda bir hafta Sauber dedim, sonraki hafta onlar kazandı. O hafta da ben oynamadım herhâlde. Bu hafta yaptık tahminleri.ben de bir tek ilk hafta yapmıştım, sonra unutmuşum. şimdi gördüm tekrar. katılırsan hafta hafta takılırız, tabii trollük yapıp her şeye hamilton demezsen slklsklsklk
Löklök drs zamanıAbuk subuk bir şeyler denedik bakalım.
Hamilton fix olduğu için değiştiremiyorum maalesef...Löklök drs zamanı