İnari Dün 20:13 da #5,051 kaizokuou dedi ki: Hamilton vs Doohan çok keyifli olacak. Genişletmek için tıkla ... seni @amaneden e teslim ediyorum
kaizokuou dedi ki: Hamilton vs Doohan çok keyifli olacak. Genişletmek için tıkla ... seni @amaneden e teslim ediyorum
kaizokuou Dün 20:18 da #5,052 Gasly o ne son virajdı be, adam duvara sarılarak geçti fmmfmfm Bearman, Ocona fark attı. Helal olsun aslanıma.
Gasly o ne son virajdı be, adam duvara sarılarak geçti fmmfmfm Bearman, Ocona fark attı. Helal olsun aslanıma.
kaizokuou Dün 20:33 da #5,055 Şu pisti onboard izlemek inanılmaz bir şey ya. F1 pilotlarıyla normal insanlar arasındaki farkı çok rahat görüyorsun. Aynısını bir de Monako'da yaşıyorum.
Şu pisti onboard izlemek inanılmaz bir şey ya. F1 pilotlarıyla normal insanlar arasındaki farkı çok rahat görüyorsun. Aynısını bir de Monako'da yaşıyorum.
kaizokuou Dün 20:35 da #5,056 Vay anasını istatistiğe bak. Gizli İçerik https://twitter.com/i/web/status/1913644267936919877
kaizokuou Dün 20:42 da #5,057 Hamilton ucuz yırttı, 0.007 fark dkdmdm Lawson'ın Hadjar'ı geçmesi de şaşırttı.