Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

Motor farkı ortaya çıkarsa büyük takımlardan biri kopup gidebilir zaten. Çünkü Redbull'un düşüş yaşayacağı kesin gibi görünüyor. Fakat sonrası sezonlarda takımlar birbirlerine yaklaşacak bence.

Alonso konusuna gelirsek ne kadar geriye gideceği önemli. Şuan ki araçla Alonso'yu değerlendirmek yanlış, en kötü araç belki şuan Aston o yüzden hiç kendini yorduğunu sanmıyorum. Bence son kurşun olarak tüm enerjisini gelecek sezona saklıyor. 2023 izlediysen bu adamın biraz iyi araçla bile Redbull'dan yavaşken yaptıkları ortada. Monaco da Verstappen ile pole savaşı, Perez'i çok daha yavaş araçla geçmesi, çoğu yarışta yaptığı agresif geçişler önemli şeyler. Yani yaşı dışında performans olarak sıkıntılı bir durumu var demek yanlış olur. S

Yani Alonso'ya yarış temposu iyi olan bir araç verdiğinde bu adam hala coşar bence. Bak bu adama sıralama temposu düşük ama yarış temposu yüksek araç ver yine performans olarak çok farklı şeyler izletir. Önemli olan şey aracın zirveye oynayıp oynamayacağı. Yoksa Verstappen zaten yaş olarak da performans olarak da şuan en iyisi görünüyor fakat araç biraz kötü olduğunda 6-7'lerde dolandığını da görüyoruz.

Bu da ona benzer. 0.1 sn sorusuna şöyle cevap vereyim Alonso tüm sezon "Daha hızlı" olduğu kesin olan araca sahip olsun, bu hız oranı 0.1 sn bile olsa şampiyonluk için Verstappen'den daha önde olur bana göre istatistik olarak. Çünkü Alonso geçmişten buyana araç hızı ile değil kendi hızı ile öne çıkmış bir pilot, yani aracı öne taşıyor denilen biri. Fakat yaş faktörü gelecek sene daha çok öne çıkar ve Alonso da gözle görülür düşüş başlarsa iş değişir. Fakat 2023 performansına göre konuşacak olursam en iyi araçla Alonso favori olue. Verstappen de aracı öne taşıyan bir pilot ama senin dediğin noktada yetişmek için öne çıkması gerekecek kişi Verstappen olacak. Görünen o ki Verstappen de Redbull da kalırsa muhtemelen gelecek sene yarış kazanması bile zor Redbull'un şuan ki durumuna bakarsak.
Prime döneminde olsa Versle kafa kafaya yarışırlar, 0.1 gerideki araçla bile belki geçip şampiyon olabilir. Bunlara bir şey demiyorum zaten ama yaşından dolayı düşüş yaşayacağını düşündüğümden yazdığım senaryoda 2027'de şampiyon olamayacağını yazdım ya. Sen yaşamayacağını düşünüyorsan sorun yok, umarım görürüz. 50 yaşında da olsa Strollü geçer zaten en kötü dkdmdmfm. Onu izleyeceğimize Alonso izleyelim.

Prime döneminde olsa Versle kafa kafaya yarışırlar, 0.1 gerideki araçla bile belki geçip şampiyon olabilir. Bunlara bir şey demiyorum zaten ama yaşından dolayı düşüş yaşayacağını düşündüğümden yazdığım senaryoda 2027'de şampiyon olamayacağını yazdım ya. Sen yaşamayacağını düşünüyorsan sorun yok, umarım görürüz. 50 yaşında da olsa Strollü geçer zaten en kötü dkdmdmfm. Onu izleyeceğimize Alonso izleyelim.
Yok zaten Prime dönemi olamaz şuan yaşı gereği, adam ciddi manada en iyi 3. bazı yarışlar 4. araçla son yarışa kadar şampiyonluk mücadelesi veriyordu. Burada dediğim şey zaten en iyi aracı olursa bu sefer o aracı öne değil de araç onu götürür. O da kendi ortalamasında sürerse şampiyonluk için yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu adamın son şampiyonluk için yarıştığı sezon şöyle.

Sıralama turları/ Yarış sonucu

12/4
8/ 1
9/9
9/7
3/2
6/3
3/5
11/1
1/2
1/1
6/5
6/DNF
10/3
5/3
7/DNF
4/3
5/2
6/2
9/3
8/2º

Bakalım umarım Newey-Honda uzun zaman sonra Alonso'ya şampiyonluk için yarışacak aracı verir...

@kaizokuou Bu fantasy liginde 2 transfer muhabbeti çok kötü. Özellikle ilk yarışlar kötü tercihler yapınca takımı toparlamak zor oluyor. 3-4 değişiklik gerekiyor ama yapamıyorsun... :S
Çok kötü olduğunu düşündüğün elemanın varsa fazladan bir değişiklik daha yapıp -10 puan cezasını göze alabilirsin ya. Çok fark yaratıcak biri varsa belki -20 bile olur. O da olmazsa wildcard var, sınırsız değişiklik chipi. Mesela ben ilk hafta batırmıştım, ikinci hafta hemen kullandım bunu.
Bir de bu hafta bir değişiklik yaparsan, kalan bir değişiklik hakkın gelecek haftaya devrediyor. Görmediysen söylemiş olayım.

Çok kötü olduğunu düşündüğün elemanın varsa fazladan bir değişiklik daha yapıp -10 puan cezasını göze alabilirsin ya. Çok fark yaratıcak biri varsa belki -20 bile olur. O da olmazsa wildcard var, sınırsız değişiklik chipi. Mesela ben ilk hafta batırmıştım, ikinci hafta hemen kullandım bunu.
Bir de bu hafta bir değişiklik yaparsan, kalan bir değişiklik hakkın gelecek haftaya devrediyor. Görmediysen söylemiş olayım.
Yani 1 değişiklik hakkı kullandık diyelim, diğer hafta 3 değişiklik hakkımız mı oluyor? Card olayını ilerleyen dönem kullanmak daha mantıklı. 1 seferlik değil mi o? Güncellemeler sonrası kullanmak mantıklı gibi özellikle orta sıralardan iyi şeyler çıkabilir ilerleyen dönem...

fazladan değişiklik başına -10 yiyon, kazancınla kapatabileceğini düşünüyosan yap
Ona dikkat etmedim, sınır olunca herhalde dedim ceza fazladır. -10 ise değer ama bu hafta biraz risk alacağım...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 26)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık