fena bi duyum aldım, ferrari bu yarış 1 2 @kaizokuou
DNF hayırlı olsun. Hangi 1-2 belirtmemiş.fena bi duyum aldım, ferrari bu yarış 1 2 @kaizokuou
İkisinin aynı anda DNF hatta diskalifiye olma oranı daha yüksek tecrübeyle sabitfena bi duyum aldım, ferrari bu yarış 1 2 @kaizokuou
En kötü 2.arabayla yaris kazaniyor, tabiki en iyisi oKoltuğunu kaptırma ihtimali olan adam bile kabul etmiş, bir @İnari kabul edemiyor.
En iyi aracı olsun 50 yaşında şampiyonluk alır o yaşlı pilot. Olur da şans yüzüne bir kere gülüp Newey ve Honda iyi bir araç yaparsa 2026 da görürüz zaten.Amazing driver line-up dkdmdmdk Biri 86 yaşında, diğeri ehliyeti zor almış.
Tamam alonsoyu seviyoruz ama adam arabanın içinde ölecek artık. Sıcak bir yarışta inme inecek adamaEn iyi aracı olsun 50 yaşında şampiyonluk alır o yaşlı pilot. Olur da şans yüzüne bir kere gülüp Newey ve Honda iyi bir araç yaparsa 2026 da görürüz zaten.
Gençlik başka yetenek başka...
Ondan etkilenmeyen pilot yok. Hepsi yarışta yeri geliyor 3 kilo veriyor zaten. Yaş tabi ki sorun yaratır bazı yarışlar herkes için yaratıyor ama önemli olan şey iyi araç bu sporda. Misal 2023 hatırla Verstappen her yarışı kazanıyordu. O olmasa şampiyon Perez olacaktı daha rekabetçi biri olmasa yanında.Tamam alonsoyu seviyoruz ama adam arabanın içinde ölecek artık. Sıcak bir yarışta inme inecek adama