Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

Vers boşa çıkarsa büyük takımlardan birine girebilir mi? Teknik olarak değil de hangi takım onu ister?
Vers nereye gitmek isterse oraya gider, hepsi de havada kapar. Toto Wolf özellikle iki yıldır kendisini istediğini çok dile getiriyor, Mercedes en güçlü aday. Bir de Adrian Newey'den ötürü Aston Martin iddiaları var ama onun için gelecek yıl aracını görmesi lazım. Zaten gelecek yıl da Redbullda kalır büyük ihtimalle. Sonra araçlara göre karar verir.

Vers nereye gitmek isterse oraya gider, hepsi de havada kapar. Toto Wolf özellikle iki yıldır kendisini istediğini çok dile getiriyor, Mercedes en güçlü aday. Bir de Adrian Newey'den ötürü Aston Martin iddiaları var ama onun için gelecek yıl aracını görmesi lazım. Zaten gelecek yıl da Redbullda kalır büyük ihtimalle. Sonra araçlara göre karar verir.
İlk 3 e giremezse kontratı iptal edebiliyormuş sanırım, Mercedes'e giderse kimi yollarlar? Aston için cevap belli de.

İlk 3 e giremezse kontratı iptal edebiliyormuş sanırım, Mercedes'e giderse kimi yollarlar? Aston için cevap belli de.
Performansa dayalı sözleşmeden çıkış maddesi olduğu çok konuşuluyordu da ilk 3 haberini görmedim. Gelecek yıl araç değişimini görmek isteyeceğini düşündüğüm için sonraki yıl ayrılır demiştim, yoksa zaten bu yıl ayrılabileceğini Zak Brown bile söylemişti geçen hafta. Tabii öyle de olabilir, Redbull çok karıştı sonuçta.
Antonelli böyle sürmeye devam ederse Russell gönderilir. Aralarında 8 yaş var. Önce Versle şampiyon olurlar, o yaşlanıp gerileyince ya da ayrılınca da ellerinde yine gridin en iyi sürücülerinden biri kalmış olur.
Şuan ki Aston aracı çok kötü, ekibi iyi başa en büyük mühendisi getirdiler ama sonuç bir daha ki sene ortaya çıkacak.

2026 da şundan lazım...

Bu sene imkansız ya, biliyorum. Güzel video diye attım. Umarım gelecek yıl iyi araç yapar Newey dedem.

Performansa dayalı sözleşmeden çıkış maddesi olduğu çok konuşuluyordu da ilk 3 haberini görmedim. Gelecek yıl araç değişimini görmek isteyeceğini düşündüğüm için sonraki yıl ayrılır demiştim, yoksa zaten bu yıl ayrılabileceğini Zak Brown bile söylemişti geçen hafta. Tabii öyle de olabilir, Redbull çok karıştı sonuçta.
Antonelli böyle sürmeye devam ederse Russell gönderilir. Aralarında 8 yaş var. Önce Versle şampiyon olurlar, o yaşlanıp gerileyince ya da ayrılınca da ellerinde yine gridin en iyi sürücülerinden biri kalmış olur.

Bu sene imkansız ya, biliyorum. Güzel video diye attım. Umarım gelecek yıl iyi araç yapar Newey dedem.
Newey bu tip değişiklikler sonrası iyi araçlar yapıyor zaten çoğu zaman, burada yapabilecek mi göreceğiz.

Gelecek yıl önemli olan diğer şey ise motor olacak. Honda kendini geliştirdi ama bakalım iyi iş çıkarabilecek mi? Redbull geriye düşecek büyük ihtimalle zaten geriledi de...

Şu ana kadar kimi adaşı gibi bir performans sergiliyor. Gerçekten çok iyi pilot. Böyle devam ederse tarihin en iyilerinden olabilecek ışığı veriyor gibi. Şişirilmiş leclerc russell ve norristen sonra ilaç gibi geldi. Yetenek dediğin böyle olur.
piastri iyi galibiyet, norris ve hamilton iyi yarış çıkarmış.
gasly yeteneğini göstermiş. Aston martin evlere şenlik.
2026da 4 güçlü takımın kapışmasını izlemek çok zevkli olur, q3 savası bambaşka bir şeye dönüşür

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık