Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

Piastri başta alpine'e gidecekti sonra alonso dedem yüzünden (sayesinde) mclaren'e gitti.
Alonso kendi kariyerini böyle başarılı yönetebilse hiç olmasa 2 şampiyonluğu daha vardı
Dedemin taktik zekası hiç yok yav... Alpine bile yeniden doğuyoz, Renault, eski günler, falan filan dedi kandırdı. :(

Dedemin kariyer, "Bana araba verin sürem" üzerine. :(

Edit: Biraz lobicilik yapmayı bilse Perez'in yerini alsaydı keyiften duramazdık ama arı sütü sağan Vettel'in bile adı daha çok anıldı o pozisyon ile ilgili :(

Son düzenleme:
İyi yapmışsın. Aynı puanı almışlar ama Hadjarın fiyatı yükselmiş, Alonsonunki azalmış. Bütçen artmış oldu. Yalnız 3x boostu kullanmasaydın keşke. Sprint yarışlarında kullanmak daha mantıklı. Limitless da öyle. Onu sprintte kullan kesin.
Sprint.. Eee o ne? :) Chatgpt'den bakayım.

Ben basit bir adamım, baktım pistte çok düzlükler, Mclaren en hızlı deniyordu bastım geçtim.

Sprint.. Eee o ne? :) Chatgpt'den bakayım.

Ben basit bir adamım, baktım pistte çok düzlükler, Mclaren en hızlı deniyordu bastım geçtim.
Çinde gördük ya. Normal bir yarış haftasında üç antrenman seansından sonra sıralama ve yarış oluyor. Sprint haftasında ise önce bir antrenman, sonra sprint sıralama, sonra sprint yarış (normal yarışın üçte biri uzunluğunda bir mini yarış), daha sonra da ana sıralama ve yarış seansları yer alıyor. Fantazi liginde normal yarış haftasında sadece sıralama ve yarış seansları için puan veriliyor. Sprintte ise onların yanı sıra sprint yarışı için de puan veriliyor. Böylece daha fazla puan alınabiliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık