Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

Q1de Tsunodayla neredeyse aynı zamanı yaptılar kardeş, bırak şu araç muhabbetini.
Q2'de ne oldu Tsunoda'ya kardeş. Hele bir açıkla da bilelim...

Verstappen tur rekorunu 0.081 geliştirmiş, Piastri'nin numarası.
Piastri'nin Verstappen'e mesafesi 0.044, Hamilton'ın numarası.
Q1'de az daha Verstappen'e çakan Tsunoda'nın Q2'de 15. olmasına sebep olan Red Bull mekanikerlerine verdiğim puan 1, o da Verstappen'in numarası...

Q2'de ne oldu Tsunoda'ya kardeş. Hele bir açıkla da bilelim...

Verstappen tur rekorunu 0.081 geliştirmiş, Piastri'nin numarası.
Piastri'nin Verstappen'e mesafesi 0.044, Hamilton'ın numarası.
Q1'de az daha Verstappen'e çakan Tsunoda'nın Q2'de 15. olmasına sebep olan Red Bull mekanikerlerine verdiğim puan 1, o da Verstappen'in numarası...
Turunu ana yayına vermişlerdi, birkaç hatası oldu. Şimdi bulamadım araç üstü görüntüsünü ama bulursam buraya da atarım. İlk kez yarıştığı bir araçta bence gayet iyi iş çıkardı. Gelecek yarışla birlikte sürekli Q3 yapmaya da başlar. Fırsat bulmuşken geyiğimizi yapalım dedim sadece.

Turunu ana yayına vermişlerdi, birkaç hatası oldu. Şimdi bulamadım araç üstü görüntüsünü ama bulursam buraya da atarım. İlk kez yarıştığı bir araçta bence gayet iyi iş çıkardı. Gelecek yarışla birlikte sürekli Q3 yapmaya da başlar. Fırsat bulmuşken geyiğimizi yapalım dedim sadece.
Ya sen benim mesajları çok ciddiye alıyorsun. :oleyo2:

Düşün öyle bir sürücüsün ki Alonso’yu bile hayran bırakıyorsun:a:
O değil de senin fotoğraf ne öyle hazırlıksız yakalandım :D
Biraz önce tarihin en iyi sıralama turunu dünyanın en normal işiymiş gibi atan Goat suratı.
Ya sen benim mesajları çok ciddiye alıyorsun. :oleyo2:
Öyle oluyor valla, bir sen bir de timsah sinirleniyormuşsunuz gibi geliyor sürekli lskslkls. Şimdi de gittim daha da ciddi bir cevap vermek için Tsunodanın yarış sonu röportajını okuyordum. Bundan sonra dikkat ederim slklsklks. Yalnız röportajda aracın optimal çalışma aralığının çok dar olduğundan ve kendisinin ısınma stratejisinin bu aralığı yakalayamadığından şikayet etmiş. Yani gerçekten de mekanikerlerin ve pit duvarının suçu olabilir Tsunodanın elenmesi.

Değişiklik haklarımı önceden kullanmıştım çıkaramadım
Onu da değiştirip -10 puan cezayı göze alabilirdin ya. Gerçi alacağın sürücünün bunu telafi edeceğinin garantisi de yok ama bilemedim. En azından bütçeni artıracak bir sürücü alabilirdin.
Benimki lec olm bana ne hamidodan, la bu ne diyo @amaneden
Teknoloji ne güzel bir nimet dimi:
Hamido araca ragmen yağmurda şov yapar ve en kötü 3.lükle sonuçlandırır yarışını

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık