Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

Sanırım drs aktive etme noktası başlangıç çizgisinden biraz daha geride ya. Şu videoda 7. saniyede görülüyor drs çizgisi, Russell da tam orada basıyor tuşa.
Bu arada bu drs çizgisini ararken bulduğum üç yıl önce paylaşılmış iRacing videosuna bak sdlkkslslk. Birebir aynı kaza.

Drsnin kapanması için frene dokunmak yetiyorsa adamın araçta problem olabilir ama bunu da bilmiyorum, belki tam basmak gerekiyordur.

Dediğim gibi direksiyondan direksiyona farklılık gösteriyor olabilir ya. Russellın direksiyonda drs düğmesine basmasına rağmen ışık görünmüyor mesela yukarıdaki videoda.
Dışarıda olduğum için F1'in sitesindeki bu görselden bakmıştım da bayrakla DRS yeşilliği aynı olunca herhâlde aynı yer demiştim. Ama dediğin gibi biraz geriden başlıyormuş. F1'in kendine hayrı yok yeminle. :oleyo:

Kaza da harbi aynısı. :oleyo2:

Kendi dediğimi de yalanlamış olayım. Hamilton ve Leclerc'in bu yılki direksiyonlarında DRS yazıyor o ışıkların olduğu yer ama dediğin gibi Russell'da yanmıyor. Ki Russell'ın bu yıl bir başka görüntüsü, araba dururken bile yeşiller yanıyor. :oleyo2:

Neyse ya bu kadar kurcalamaya gerek yok, daldık gittik yine. 20 araba vın vın.

"According to information from auto motor und sport, the Australian had tried to resort to tricks. In the simulator, Doohan had discovered that Turn 1 was drivable with the DRS open. He tried to apply this theory in practice. But physics struck mercilessly."

Her ne kadar güvenilir bir kaynak olsa da haberin gerçek olduğuna kendimi inandıramıyorum ama doğruysa DRSyi açık bırakması sadece Doohan'ın suçu değil, takımla konuşmadan böyle bir şey yapmaz herhalde. Tarihin en saçma takım hatalarından biri diyebiliriz. iRacing'in üç yıl önceki sürümünün bile koskoca Renault'nunkinden daha iyi simülatör olması da ayrı bir rezillik dkfmmf.

Kdkfmfmfm

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 4)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık