Aralarında 0.9 sn fark var. Lecle Hamilton arasında da 0.6 sn.Adam daha 2. seferinde Q3 yaptı... Whos lawson en iyi 18. mi ne olduydu?
Aralarında 0.9 sn fark var. Lecle Hamilton arasında da 0.6 sn.Adam daha 2. seferinde Q3 yaptı... Whos lawson en iyi 18. mi ne olduydu?
Bildiğim kadarıyla kural mı ne vardı takımdan ayrıldıktan belli bir süre geçene kadar çalışamıyor muydu neydi. Newey araca yeni yeni bakıyordur şu anYok ya adam alışkın bunlara McLaren Honda'dan, Ferrari bile tarihinin en kötü aracını vermiş 2014 de ona koymaz bu şeyler. Fakat bu ekiple bu kadar kötü bir performans nasıl yapıyorlar şaşırtıcı. Aynı Toyota gibi olacaklar bu gidişle.
Aston'un en büyük beklentisi Newey'in gelecek sene yeni kurallarla birlikte bir canavar yapması. Şuan ki araçla pek alakası yok hatta ciddi anlamda ilgilendiğini bile sanmıyorum. Güncelleme bile getirmiyorlar şuan İspanya'ya gelecek falan diyorlar.
Gelecek sene motor farkı da ön plana çıkacak yani baya sürpriz bir sezon olacak gibi. Eğer Newey rekabetçi bir araç yapamazsa ve Honda motor konusunda patlarsa ayrılık vakti...
Yanlışın var galiba 0.6 olması gerekiyor. Ya da 0.5Aralarında 0.9 sn fark var. Lecle Hamilton arasında da 0.6 sn.
Lecle vers arasında ne kadar fark varAralarında 0.9 sn fark var. Lecle Hamilton arasında da 0.6 sn.
Newey yapmadı zaten bu aracı, araca baksa da geliştirme konusunda kendi yaptığı bir araç kadar pozitif rol oynaması zor. Zaten aracın ne kadar ileriye götürülebilir olduğu bile belirsiz, şuan o kadar gerideler ki yani çok enteresan şeyler olması lazım ki ön tarafa yaklaşmış olsunlar. O yüzden bu aracın üzerine o kadar düşeceklerini sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla kural mı ne vardı takımdan ayrıldıktan belli bir süre geçene kadar çalışamıyor muydu neydi. Newey araca yeni yeni bakıyordur şu an
Son sütundaki süreler:Yanlışın var galiba 0.6 olması gerekiyor. Ya da 0.5
Araç kötü.Lecle vers arasında ne kadar fark var![]()
Bir daha izledim yanlış hatırlıyormuşum çünkü +1 gibi gördüm lidere olan mesafeyi. 1.4 müş.Son sütundaki süreler:![]()
Araç kötü.
Saçları açınca gözüne kaçmış.@amaneden noldu bu hamidoya