Ya ihtiyar bari sen yapma
Takımlar bazen iki yakın yetenekte sürücü alıyor, o zaman bu kadar fark olmuyor. Bazen de bu sene redbullun yaptığı gibi bir araca tarihin en iyi 3-5 sürücüsünden birini, diğerine de çaylak bir sürücü koyuyor. O zaman fark normal oluyor.F1 i takip eden biri değilim ama aynı takım pilotları arqsında bu kadar fark olması garip değil mi? Biri 3. diğeri 16.
Takım emri gelince sinirden eli ayağı titredi adamın.Önce yolda dursun kardeş... Heyecandan tir tir titredi eleman.![]()
Alonso'dan yarış fedası.Alonso dedem hırs yapıp Antonelli'ye bi defans yapsa da keyiflensek...
Eyvah eyvah şu laftan sonra alonso kaza yaptıYağmur var diye yarışı açtım pist benim banyodan daha kuru...
Duvara hırs yaptı dedem...Alonso dedem hırs yapıp Antonelli'ye bi defans yapsa da keyiflensek...
Baya zorladı kaza geldi peşine. 2 sn yakın farktan DRS açmaya kadar yaklaşmıştı. Tam olarak da göremedim küçük ekranda ne oldu...Eyvah eyvah şu laftan sonra alonso kaza yaptı
Özledik be yine de. Buradaki geyik de keyifli. En sıkıcı yarış böyle olsun ben razıyım.Tadı yok yarışın ya...