Ferrari A'dan Z'ye her şeyde daha iyi. O kadar sorunsuzlar ki ekstra bir şey yapmalarına gerek yok. Buna karşın Leclerc iyi bir savunma yaptı Vers'e karşı. Vers'in mühendise çıkışını yersiz buldum. Zaten pit sonrası ilk turdan lastiğe abandığı için ömrü kısa sürmüş olmalı. Yeni nesil lastiklerin dayanıklılığı zayıf gözüküyor yine de. Dayanıklılık demişken Red Bull resmen pistteki en iyi 2. araca sahip takım gibi gözükürken dayanıksız çıktı ve Mercedes ile benim yüzümü güldürdü. Yarışın ikinci bölümünde Vers'in geriye düşme senaryosunu kuruyordum. Abim de oldu olacak direkt yarışı bıraksın demişti. Harbiden de öyle oldu. Şahsım adına olabilecek en iyi şekilde bitti yarış. Red Bull ve Mercedes sorunlarını ne kadar çabuk çözecek, bu süreçte Ferrari arayı ne kadar açacak, göreceğiz. Magnussen, Bottas ve Zhou'yu da tebrik etmek lazım. Genel anlamda çok keyifli bir yarıştı. Vers'in sürücülüğü beklentimin altındaydı ama birkaç yarış daha herkesin araçlara alışmasını beklemek lazım. Mclaren'e ağıt yakarak sözlerimi noktalayayım.