Birini seçmem gerekirse Ferrari takım olarak en büyük yatırımımı onlara yaptımFerrari mi kayzoku mu, hangisini dusunmek istemiyon?
Birini seçmem gerekirse Ferrari takım olarak en büyük yatırımımı onlara yaptımFerrari mi kayzoku mu, hangisini dusunmek istemiyon?
@kaizokuou bi dusman dahaBirini seçmem gerekirse Ferrari takım olarak en büyük yatırımımı onlara yaptım
Hayır. Önemli olan yarış izlemek, hemen mclaren saflarına geçerizUsta ferrari kotu baslarsa sonraki yarisa kadar kendini feda eder misin
@kaizokuou bi dusman daha
Bir de Serhan abimle Okay Karacan'ın ssportta programları olacakmış nazire yapar gibi. Bizi beine maruz bıraktıkları için daha çok onlara kızıyorum.Muazzam. Muazzam. Muazzam! Bankkart'la...
Bu sene korsan izlerim. Yayınlar donmaz umarım. Aldıkları bir kuruşu hak etmeyen Beinsports'a teşekkürler.
Bu isimler ne yapsın ki? Zorla kapılarında mı yatsınlar?Bir de Serhan abimle Okay Karacan'ın ssportta programları olacakmış nazire yapar gibi. Bizi beine maruz bıraktıkları için daha çok onlara kızıyorum.
"Onlara" derken ssport yönetimini kastetmiştim yayın ihalesini alamadıkları için, yanlış ifade etmişim pardon.Bu isimler ne yapsın ki? Zorla kapılarında mı yatsınlar?![]()
Bi daha olmasin"Onlara" derken ssport yönetimini kastetmiştim yayın ihalesini alamadıkları için, yanlış ifade etmişim pardon.
Gerçi beinin geçen sezon başında Serhan Acar'a teklif götürdüğü ama socratesteki görevini bırakmasını istedikleri için Serhan Acar'ın reddettiği dedikoduları vardı. Gerçekse Serhan abime de kızarım.Bi daha olmasin
Heee."Onlara" derken ssport yönetimini kastetmiştim yayın ihalesini alamadıkları için, yanlış ifade etmişim pardon.
Teklif bile gelmemiş.Gerçi beinin geçen sezon başında Serhan Acar'a teklif götürdüğü ama socratesteki görevini bırakmasını istedikleri için Serhan Acar'ın reddettiği dedikoduları vardı. Gerçekse Serhan abime de kızarım.