Hamilton'dan ziyade Hamilton ile birlikte gelebilecek kaliteli mühendislere ağzımı sulandırdıFerrari takım içi atılım yapmadığı sürece Hamilton Mercedeste ki son 2 yılından daha kötü şeyler yaşayabilir Ferrari de.
Hamilton'dan ziyade Hamilton ile birlikte gelebilecek kaliteli mühendislere ağzımı sulandırdıFerrari takım içi atılım yapmadığı sürece Hamilton Mercedeste ki son 2 yılından daha kötü şeyler yaşayabilir Ferrari de.
Valla Ferrari'ye gram güvenim yok. Elinde ki mühendisleri kaybetmezse iyi.Hamilton'dan ziyade Hamilton ile birlikte gelebilecek kaliteli mühendislere ağzımı sulandırdı
Bu mesajın doğrusu şöyle olmalı...Bi kötü hisettim be... Ferrari'yi tutmam ama Ferrari Vettel ve Alonso döneminde yaptığı hataları Hamilton döneminde yapacak mı acaba?
Zaten Ham şampiyon olsa Ferrari çok iyiydi, Ham kötü giderse sürücü değil. Sen şimdiden hazırlık yapmaya başlamışsın.Bu mesajın doğrusu şöyle olmalı...
Sen F1'i ne sanıyorsun ki? Kötü araç ile şampiyonluk mücadelesi veren pilot sayısı 1 elin parmağını geçmez F1 tarihi boyunca.Zaten Ham şampiyon olsa Ferrari çok iyiydi, Ham kötü giderse sürücü değil. Sen şimdiden hazırlık yapmaya başlamışsın.
Benim Ferrari'den bir beklentim yok. Leclerc hırsı yapacak yoksa şu Alonso i'nun yanındaki bebe gibi pısıp mı kalacak onu beklicem. Gerçi daha 1 sene var. Lewis 3-5 yarış kazanırsa iptal eder.Sen F1'i ne sanıyorsun ki? Kötü araç ile şampiyonluk mücadelesi veren pilot sayısı 1 elin parmağını geçmez F1 tarihi boyunca.
Yani Ferrari en iyi aracı yapamadığı sürece Hamilton son 2 yılda ki Mercedes dönemini bile mumla arar. Ferrari psikolojik olarak kötü durumda, o yüzden Hamilton transferi belki pozitif bir hava getirebilir takım içinde ama ilk önce takım içi diğer sorunları çözmeli.
O yüzden Ferrari eskiden ortaya koyduğu araç performansını ortaya çıkaramazsa sadece gösteriş alımı yapmış olacak...
Ferrari birşeyler yapabilir, kurallar değişecek motor olayı değişecek Redbull'un vb.Benim Ferrari'den bir beklentim yok. Leclerc hırsı yapacak yoksa şu Alonso i'nun yanındaki bebe gibi pısıp mı kalacak onu beklicem. Gerçi daha 1 sene var. Lewis 3-5 yarış kazanırsa iptal eder.
2026 öncesi bir cacık olmaz. 26 sonrası da azalan refleksler ve konsantrasyon ile işi çok zor hamiltonın. Eğer 2026da redbull ve ferrari baş başa performans verecek bir araba çıkarırlarsa, vers yine favori olur. Leclerc ile hamilton çok çekişir daha ki leclerc genelde daha iyi sıralama derecesi atar, ve yarışa daha önde başlar.Ferrari birşeyler yapabilir, kurallar değişecek motor olayı değişecek Redbull'un vb.
Eğer Mercedes'i ve olası güçlenecek Aston'u ekarte edebilirlerse ilerleyen yillarda şampiyonluk için kapışabilirler.
Stroll da şampiyon potansiyeli yok. Leclerc pısıp falan kalmaz, aksine tek turda Hamilton'a kök söktürür. Burada önemli olan yarışta rekabetçi araçları olacak mı? Ya da kiminle rekabet edecekler? Kendi içlerinde bir rekabette o dönemin şartlarına göre tartışılır. Fakat olası Redbull rekabetinde Verstappen doğrudan tek başına takımın 1 numarası olarak yarışacak. Diğer tarafta ise Leclerc ve Hamilton takım içinde 2'ye bölünecek şekilde yarışacaklar.
İptal falan edemez bu arada eğer sözleşmede madde yoksa. Anlaşıldı deniyor muhtemelen sözleşme imzalanmış.
2026 önemli zaten 2+1 yıllık sözleşme deniyor. 25-26+1 yıl ediyor yani 26-27 yollarında yarışabilecek. Alonso'nun 42 yaşında ki performansı ortada, Hamilton şuan ki halinden gerilerse zaten en iyi araçla da şansı olmaz o ayrı konu. Yani 2027 yılında şuan ki Alonso'nun yaşında olacak kendisi...2026 öncesi bir cacık olmaz. 26 sonrası da azalan refleksler ve konsantrasyon ile işi çok zor hamiltonın. Eğer 2026da redbull ve ferrari baş başa performans verecek bir araba çıkarırlarsa, vers yine favori olur. Leclerc ile hamilton çok çekişir daha ki leclerc genelde daha iyi sıralama derecesi atar, ve yarışa daha önde başlar.