Niye yav hani Hamilton herkesi geçecekti yarışta?Gelecek sene için de bir beklentim yok. Bunlardan farklı olacağını sanmıyorum.
Niye yav hani Hamilton herkesi geçecekti yarışta?Gelecek sene için de bir beklentim yok. Bunlardan farklı olacağını sanmıyorum.
Yetecek kadar geçip saldı abim. Baktı Alonso tuhaf tuhaf hareketler yapıyor kasmadı. :3Niye yav hani Hamilton herkesi geçecekti yarışta?
"Alonso fren testi yaptı" diye ağlıyordu en son telsizden. Şu şekil keyiflendik ekran başında...Yetecek kadar geçip saldı abim. Baktı Alonso tuhaf tuhaf hareketler yapıyor kasmadı. :3
Düzlükte en yavaş araç benim deyip milleti düzlükte geçmek te ne bileyim..."Alonso fren testi yaptı" diye ağlıyordu en son telsizden. Şu şekil keyiflendik ekran başında...
Evet. Düzlüklerde en yavaş araçlardan biri Aston. Bunu ilk defa mı duyuyorsun sezon başından buyana öyle, misal Perez-Alonso kapışmasında da böyleydi. Gidip verilere bakabilirsin...Düzlükte en yavaş araç benim deyip milleti düzlükte geçmek te ne bileyim...
Red Bull ağustos ayından beri güncelleme getirmiyormuş...